Tabu
Image default
BEAUTY

Reduceri în plină vară la Tan-tation
Si pentru ca se poarta reducerile de sezon, Tan-tation ti-a pregatit o reducere de 15% la orice sedinta de bronzat in perioada 20 iulie – 20 august. Pretul unei sedinte de bronz “Pure Radiance”, care constă în hidratare și bronzare, cos­tă 85 de lei. Procedura “California Dreamin”, care consta in cele 3 etape masaj exfoliant (timp de 8-10 minute), hidratare și bronzare costă 115 de lei. Pentru programari vizitati www.tan-tation.roSedinta de bronzare se desfasoara in 3 etape esentiale pentru a obtine un bronz de calitate. Prima etapa consta intr-un peeling pe baza de enzime care deschide porii si pregateste pielea pentru bronz, apoi urmeaza etapa de hidratare a pielii cand se aplica un strat de solutie de aloe vera ce ajuta la fixarea bronzului si ultimul pas aplicarea bronzului.

Datorita faptului ca Tan-tation foloseste sistemul “Spray & Go” bazat pe cele mai sofisticate echipamente de bronzat de pe piata poti alege nuanta si intensitatea dorita, poti determina durata programului sau chiar poti alege solutia de bronzare preferata (cu sau fara autobronzant). Pe langa un bronz perfect poti opta pentru un tratament complet antiaging sau tratament de stralucire care iti va lasa pielea ca dupa o vacanta exotica. Chiar si persoanele care au pete pe piele (vitiligo) pot sa beneficieze de tratamentul de bronzare de la Tan-tation. Echipamentele sunt prevazute cu functia de dispersare a solutiei pe zonele cu pete astfel incat la final sa obtina un bronz uniform si stralucitor.

Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu, cele pe baza de zahar, miere de albine sau DHA), solutia de bronzare Tan-tation este organica si provine din extract de coaja de nuci verzi care in contact cu piele actioneaza la nivelul dermei colorand-o uniform precum bronzul natural.


O singura sedinta la Tan-tation este suficienta pentu a obtine un bronz frumos. De retinut faptul ca pielea nu trebuie sa intre in contact cu apa 8 ore dupa aplicarea bronzului, deoarece solutia se fixeaza in piele in acest interval. Bronzul dureaza 7-10 zile si are un aspect radiant si luminos.

 


 
 


 

ARTICOLE SIMILARE

Nicoleta Luciu, in costum de baie! Spune că s-a îngrăşat, dar uite cum arată cu adevărat

Simbolul iubirii

realitatea

Cum să te bucuri de mare fără să o poluezi

Andreea Damian

Umflata, cu cearcane si gusa, Daniela Gyorfi are fata distrusa!

Freida Pinto și Evangeline Lilly pentru L’Oreal

realitatea

BOSS Nuit Pour Femme!

Scrie un comentariu