Home > beauty > Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Reese Witherspoon

Fiica lui Reese Witherspoon ar putea fi un make-up artist de succes la Hollywood. Pentru că talent are o mulțime, spune celebra sa mamă, care își lasă chipul adesea pe mâinile ei.

Ava Phillippe are doar 19 ani și a descoperit pasiunea pentru make-up de curând. Reese a dezvăluit că tânăra e cea care o machiază când urmează să meargă la un eveniment. „Am învățat o mulțime de chestii [despre machiaj] de la fiica mea”, a spus actrița în vârstă de 42 de ani, pentru revista People.

Adolescenta știe foarte multe despre cosmetice, iar „blonda de la Drept” nu se sfiește să îi ceară sfaturi. Vedeta serialului „Big Little Lies” a adăugat că fiica sa e deosebit de talentată la aplicarea iluminatorului. „M-a învățat cum să îl aplic corect și cum să pun accentul pe frunte, nas și pomeți”, a spus Witherspoon. „Mi-a plăcut cu adevărat modul în care arăta, așa că acum e doar o parte a rutinei mele de machiaj.”, a adăugat actrița.

Ava Phillippe a învățat toate aceste trucuri despre machiaj vizionând tutoriale pe YouTube, dar o ajută și mama sa să le stăpânească mai bine.

Reese Witherspoon şi Ava arată ca două surori, deși le despart 23 de ani şi câteva luni. Amândouă sunt blonde, cu ochii albaştri şi cu zâmbetul fermecător, cu pielea albă, cu o statură medie şi cu un trup tras prin inel.

Articole asemanatoare
Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme
Cameron Diaz s-a casatorit cu Benji Madden!
This Means War: Concurs sexual cu Reese Witherspoon
REESE Witherspoon, INSARCINATA cu al treilea copil

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

by Andreea Damian   1 min
1