Home > Slider > Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

Reese Witherspoon și-a exprimat bucuria că îmbătrânește, spunând că simte că și-a “câștigat” firele de păr încărunțite.

Întrebată de revista Allure de ce se bucură că a îmbătrânit, actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a declarat că simte că viziunea sa asupra lumii este mai bine definită decât în ​​faza incipientă a carierei. “Am un punct de vedere valabil și pentru că am fost pe această planetă timp de 43 de ani, nu m-am simțit la fel când aveam 25 de ani”, a spus una dintre vedetele serialului Big Little Lies. “Când aveam 25 de ani nu aveam aceleași preocupări pentru că nu gândeam la fel: acum am 43 de ani și am avut o grămadă de experiențe și astfel pot să vorbesc cu încredere despre schimbările pe care aș vrea să le văd în lume”. Witherspoon a continuat, explicând de ce nu o deranjează că părul ei a început să devină grizonant. “Simt că am câștigat acest păr gri și toate ridurile, îmi place, mă prefer la 43 de ani față de cum eram la 25”, a spus ea.

În ciuda progresului făcut în ultimii ani pentru ca Hollywood să devină mai reprezentativ pentru diferitele rase, orientări sexuale și vârste, în continuare prevalează discriminarea. În 2017, Universitatea din sudul Californiei a efectuat un studiu pentru a cerceta vârstele personajelor în filmele din 2014, 2015 și 2016, care au fost nominalizate la premiul Oscar. Potrivit cercetătorilor, din cele 1.256 de personaje nominalizate, doar 11,8% au avut vârsta de 60 de ani sau mai mult.

În 2015, Witherspoon a ținut un discurs puternic în care a acuzat Hollywoodul de discriminare de vârstă și sexism.

Cea de-a doua serie din Big Little Lies, serialul de televiziune în care joacă Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoë Kravitz și Shailene Woodley, va apărea în cursul acestui an.

Articole asemanatoare
Care sunt semnele ce arată că îmbătrânim? Crezi că genele sunt de vină?
Cum pot ajuta jocurile de societate persoanele in varsta
Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si batranete
EXCLUSIV: Interviu cu Francis Lawrence – regizorul filmului Apa pentru elefanti

Comenteaza acest articol

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

by realitatea   1 min
0