Home > beauty > Reese Witherspoon susţine Campania Respectului

Reese Witherspoon susţine Campania Respectului

Puteţi spune cu mâna pe inimă că nu ştiţi niciun caz de violenţă domestică?

Ne revoltăm când ceva rău ni se întâmplă nouă sau celor dragi şi ne declarăm împotriva unui comportament violent. Ne revoltăm atunci când prietena noastră este victimă a violenţei domestice. De ce nu alegem să facem acelaşi lucru atunci când vecina de bloc este abuzată? Închidem ochii, ignorăm şi mergem mai departe? Avon, prin Campania Respectului, am ales să lupte alături de femeile din Romania împotriva violenţei domestice.

Cerem curajul vostru pentru cei care sunt cuprinşi de teamă şi lipsiţi de sprijin. Credem în infinitatea de posibilităţi pe care o femeie le are atunci când alege să nu suporte violenţa domestică şi ne propunem cu ajutorul vostru să le oferim suportul necesar pentru a depăşi ruşinea de a face publice actele abuzive, teama de partener sau teama de a creşte singure copiii.

Brăţara Curajului este cel de-al patrulea produs care poartă simbolul infinitului şi prin comandarea sa fiecare dintre noi contribuie la strângerea de fonduri destinate campaniei împotriva violenţei domestice din România.

Brăţara, a cărei imagine este actriţa Reese Winterspoon, este compusă din mărgele placate cu argint şi pietre din acrilic în diverse forme, simbolizând laturile multiple ale personaliţăţii unei femei puternice.

Brăţara Curajului este disponibilă, din luna Octombrie 2011, la preţul de 25 Lei putând fi comandată exclusiv prin intermediul Reprezentanţilor Avon.


1 Response

  1. Pingback : Reese Witherspoon susţine Campania Respectului | Elodia

Comenteaza acest articol

Reese Witherspoon susţine Campania Respectului

by   1 min
1