Tabu
lifestyle

REEVA, victima campionului PISTORIUS era in TOP 100 al frumoaselor lumii! FOTO!

Reeva Steenkamp era un manechin celebru şi prezentatoare de televiziune în Africa de Sud. În vârstă de 29 de ani, seducătoarea blondă avea tot viitorul înainte. Din păcate, şi-a găsit sfârşitul în mod tragic. A fost ucisă în noaptea de miercuri spre joi de prienul său, Oscar Pistorius, primul sportiv cu handicap care a participat la Olimpiadă, anul trecut la Londra, şi multiplu campion paralimpic.

Tânăra a fost împuşcată de patru ori, în cap şi în mâini, de Oscar Pistorius. Tragedia ar fi avut loc din greşeală, sportivul crezând că era vorba despre un hoţ care a pătruns în reşedinţa sa. Reeva Steenkamp şi Oscar Pistorius format un cuplu de la sfârşitul anului 2012. Dar justitia sud-africana considera actul drept crima cu premeditare!

Cine era, de fapt, Reeva Steenkamp, al cărui destin a fost curmat brusc?

Era un manechin admirat pentru formele sale. A debutat în modelling în anul 2005. Fusese desemnată printre cele mai frumoase 100 de femei din lume de revista “FHM”.

A lucrat în televiziune, unde a prezentat emisiuni de modă şi multe altele. Absolvise Dreptul la Universitatea Nelson Mandela din Port Elizabeth. Era pasionată de bucătărie, era modestă, îi plăcea la nebunie să citească şi să stea alături de familie în puţinul timp liber pe care-l avea la dispoziţie.

Era şi foarte romantică, după cu demonstrează şi mesajele de pe Twitter, referitoare la Sfântul Valentin, pe care le-a publicat cu doar câteva ore înainte de tragedia care i-a curmat viaţa.

“Ce surpriză aţi pregătit pentru iubitul vostru, mâine?”, şi-a întrebat ea fanele. Ceva mai târziu, i-a răspuns uneia dintre acestea: “Ar trebui să fie o zi de dragoste pentru toată lumea 🙂 să fie binecuvântată!”.

ARTICOLE SIMILARE

Ce să vezi în week-end: The Brothers Bloom

realitatea

Helena Christensen, expozitie foto în SoHo

realitatea

BOTEZATU s-a certat cu Antena 1 si paraseste show-ul “Burlacul”

Mojito Night Shopping Party

realitatea

Top 10 celebrități campioane la operații estetice

realitatea

Ediție specială NexT la MÅ¢R

realitatea

Scrie un comentariu