Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Regele Thailandei a închiriat un întreg hotel din Germania unde s-a autoizolat împreună cu 20 de femei

Regele Thailandei și-a luat un harem de 20 de femei cu el pentru a se autoizola într-un hotel grandios din sudul Germaniei.

Regele Maha Vajiralongkorn, cunoscut și sub numele de Rama X, ar fi rezervat toate camerele de la Grand Hotel Sonnenbichl din Bavaria pentru a se autoizola în timpul pandemiei de coronavirus. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Cotidianul german Bild raportează că suveranul în vârstă de 67 de ani a avut permisiunea consiliului federal deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane. Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus. Germania e a doua sa casă, aici petrecându-și mare parte din timp.

Totuși, deciziile monarhului au fost aspru criticate de supușii săi thailandezi. Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore. Vajiralongkorn a preluat tronul în 2016 după moartea tatălui său, Bhumibol Adulyadej, care a condus țara timp de peste 70 de ani.

Recent, presa a dezvăluit că regele și regina Malaeziei au fost plasați în carantină după ce șapte membri ai personalului de la Palat au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Regele Abdullah Sultan Ahmad Shah și soția sa, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, au fost testați negativ, dar ca măsură de precauție s-au autoizolat 14 zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bote: “Antonia nu e CURVĂ, Alex Velea era DESPĂRŢIT de soţie!”

Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Dora Constantinovici

Condiție „ecologică” de absolvire a studiilor: plantezi 10 copaci și îți iei diploma

Andreea Damian

Vedeta asta ARE ACASĂ TREI COPII ŞI O NEPOŢICĂ!

BBC publică o arhivă cu peste 16.000 de efecte sonore care pot fi descărcate gratuit

realitatea

Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu