Tabu
Image default
CULTURE Slider

Regele thailandez Vajiralongkorn s-a căsătorit cu garda lui de corp pe care a transformat-o în regină

Regele Thailandei s-a căsătorit cu șeful adjunct al serviciului de securitate personală și i-a dat titlul de regină, potrivit unei declarații de presă.

Anunțul surprinzător vine înainte ca ceremoniile sale complexe de încoronare să înceapă sâmbăta, când poziția sa va fi consolidată. Regele Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 66 de ani, a devenit monarh după moartea tatălui său, în 2016. El a mai fost căsătorit, a divorțat de trei ori în trecut și are șapte copii.

Potrivit unui anunț, regele Vajiralongkorn “a decis să o transforme pe generalul Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya, consoarta sa regală în regina Suthida și ea va deține titlul regal și statutul ca parte a familiei regale”. Regina Suthida a fost văzută cu el în public timp de mulți ani, deși relația lor nu a fost recunoscută niciodată în mod oficial. Filmulețul de la ceremonia de nuntă a fost prezentat miercuri pe canalele de televiziune thailandeze iar la ceremonie au fost prezenți alți membri ai familiei regale și reprezentanți ai palatului.

Regele Vajiralongkorn din Thailanda și regina Suthida

În 2014, Vajiralongkorn a desemnat-o pe Suthida Tidjai, fostă însoțitoare de zbor pentru Thai Airways, în calitate de comandant adjunct al unității sale de bodyguarzi. În decembrie 2016 a promovat-o la funcția de general de armată. Regele anterior, Bhumibol Adulyadej, a condus țara timp de 70 de ani, devenind cel mai vechi monarh din lume până când a murit, în 2016.

ARTICOLE SIMILARE

Flight Shame, mișcarea care te face să te simți vinovat că zbori cu avionul

Andreea Damian

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Stiai ce sa nu faci in caz de insomnie?

realitatea

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei cu coronavirus

Andreea Damian

Prințul Harry, pus la dietă de Meghan Markle, înainte de nuntă

Andreea Damian

2 comentarii

Cum arată garda de corp pe care Regele thailandez Vajiralongkorn a luat-o de nevastă – RO-Stiri.com 6 May 2019 at 9:33

[…] Cum arată garda de corp pe care Regele thailandez Vajiralongkorn a luat-o de nevastă, pe TABU.RO […]

Răspunde
Bibi 6 May 2019 at 9:55

Asta-i copil pe langa Tariceanu, inca o dovada ca noi suntem campioni , laaa… mai rau. La Accidente rutiere aici acasa dar si in lume, la cersit, la furat, in coruptie la nivel inalt, dar si la casatorii nepotrivite a la’ Tarceanu, Dragnea si cati nu mai sunt pe acolo acum sau din cei dusi pe lumea cealalta, iar cine stie ce “cucuvea” le papa banii. Bani casatigati ilicit.

Răspunde

Scrie un comentariu