Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Regenerarea vaginului, tot mai populară printre femei

Chirurgia estetetică în zonele genitale a crescut cu un procent de 30 la sută în rândul femeilor, față de anii trecuți. Siguranța și rezultatele acestui gen de operație sunt încă discutate de oamenii de știință, unii dintre ei declarând că nu merită riscul. Totuși, sute de femei apelează la astfel de operații în încercarea de a-și reface vaginul.

Trei dintre astfel de operații sunt cele mai populare:

Vaginoplastia
– vaginoplastia cosmetică sau regenerarea vaginală implică o varietate de proceduri chirurgicale care schimbă vaginul. Vaginoplastia este preferată de către femeile care vor să-și strâmteze sau să-și tonifieze mușchii vaginali. Multe femei apelează la această intervenție după naștere, pentru a-și îmbunătăți aspectul vaginului și pentru a crește plăcerea sexuală.

Regenerarea vaginală cu laserul – Prin această procedură se strâmtorează canalul vaginal. În general, o soluție pentru proaspetele mămici, dar și pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Labioplastia – O astfel de operație dorește a schimba aspectul exterior al vaginului, forma și mărimea vulvei. Multe pacientele recurg la labioplastie din cauză că sunt complexate de mărimea labiilor lor sau de asimetria acestora.

Oricare ar fi motivul pentru care nu vă mai place zona voastră genitală, documentați-vă bine înainte de a lua o hotărâre decisivă!

ARTICOLE SIMILARE

BOUREANU despre divort, Pelinel si Borcea

6 motive pentru care ar trebui sa inviti un barbat in oras

realitatea

Craciunul asta se poarta cadourile kinky

realitatea

Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

realitatea

ANDREI GHEORGHE despre virginitatea BIANCAI DRAGUSANU

Dragobete Special: Inima e-un telefon

Scrie un comentariu