Tabu
Image default
PEOPLE

Reghe, pulverizat! Anamaria Prodan rupe tăcerea: “Până la urmă, Reghecampf era soțul meu, nu invers. Poate căsnicia i-a fost o pălărie prea mare!”

Ediție incendiară la Realitatea Sportivă! Anamaria Prodan face dezvăluiri explozive despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre viața de familie, dar și despre ce a însemnat scandalul în care s-au găsit implicați odată cu apariția în scenă a amantei Corina.

“Dacă nu era Prodan, cine Dumnezeu vorbea de Reghecampf?! Până la urmă, Reghecampf era soțul Anamariei Prodan, nu invers. Poate a fost și asta o problemă, o pălărie mare căsnicia asta”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

“Am un copil cu Laurențiu Reghecampf și nu a putut să facă pasul asta frumos, demn, l-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Din lumea asta în care a decăzut aș fi făcut cumva să mai acoperim mirosul ăsta de rahat, să îl ajut să plece din țară. Aici e greu, în lumea fotbalului când faci asemenea greșeli, când ajungi să ai la braț domnișoare cunoscute… când ajungi ultimul să cunoști domnișoare de-astea, lumea rade, nu mai poți să ieși în oraș. Acum, cu diferite personaje la braț, e altfel, e cumplit. Nu se mai ridică lumea în picioare”, a adăugat Anamaria Prodan.

În ciuda derapajelor soțului său, Anamaria spune că ar fi fost dispusă să-l acopere în scandalul fotografiilor care o aveau ca protagonistă pe amanta Corina Caciuc, cea pentru care Reghe a dat cu piciorul căsniciei și familiei.

“Poate reușeam să-l acopăr cu apariția acestor fotografii, dezbrăcată, cluburi de noapte. E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos, un om cred eu bun care nu știu ce s-a întâmplat de a ieșit din matca lui. El cât a stat lângă mine și a fost serios și s-a concentrat la fotbal, el a fost cel mai tânăr antrenor român care a jucat finală de Champions League Asia, cu sacrificii mari”, a mai spus Anamaria Prodan.

ARTICOLE SIMILARE

Donald Trump a postat o imagine bizară la bustul gol: capul lui pe corpul lui Stallone

Dora Constantinovici

Iulia Albu a comentat rochia de cununie a Simonei Halep. „Se vede că nu lucrează cu…”

Andreea Damian

Dorian Popa și Anamaria Petrișor joacă roluri duble în noul videoclip

Tabu Tabu

Kim Kardashian şi Kanye West, părinți din nou. O mamă surogat le va naște al 4-lea copil

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță și-au sărbătorit fiica

Tabu Tabu

Jane Fonda, declarație șocantă la 84 de ani: „Nu mă deranjează că sunt așa aproape de moarte”

Andreea Damian

Scrie un comentariu