Tabu
Image default
lifestyle

Regii valsului vienez vin la Bucureşti

Vești bune pentru melomani! Pe 21 decembrie, Theresa Krugl (soprană) și Thomas Weinhappel (bariton) vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Russell McGregor și Johann Strauss Ensemble.

A devenit deja o tradiţie pentru publicul român să se întâlnească, în preajma Crăciunului, cu „regii valsului vienez”. Pentru al 9-lea an consecutiv, Orchestra Johann Strauss Ensemble îi invită pe spectatori la o călătorie în paşi de vals, polka sau mazurka, sub bagheta magică a extraordinarului Russell McGregor.

Spectacolul înseamnă o incursiune în lumea celor mai faimoşi compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart şi Schubert, dar include şi celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach precum şi colinde arhi-cunoscute, interpretate în engleză, germană sau română.

Johann Strauss Ensemble este una dintre puţinele orchestre din lume care a primit aprobarea urmaşilor celebrului compozitor să cânte în capela familiei Strauss. Soundul tipic austriac este pigmentat cu o porţie zdravănă de umor, aşa cum Strauss însuşi obişnuia să facă în urmă cu un secol şi jumătate, atunci când îşi aşternea Viena la picioare cu elegantele sale valsuri.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Unirea Shopping Center (etaj 2) şi online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro, bilete.ro sau în oficiile Poştei Române şi în magazinele INMEDIO şi Germanos semnalizate Bilete.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Lee Miller și Henri Cartier-Bresson în alb și negru

realitatea

Anamaria Bogdan

realitatea

Paralela 45 relanseaza turismul incoming la World Travel Market 2014

Infiorator! Antonia a ramas fara o mana! Culmea Photoshopului! (FOTO)

TULLAMORE D.E.W., WHISKEY IRLANDEZ DE EXCEPTIE

A Night Affair, târg de bijuterie contemporană, modă și obiect

realitatea

Scrie un comentariu