Home > Lifestyle > culinar tabu > REGIM de sezon: Cum se pastreaza supla DJ WANDA!

REGIM de sezon: Cum se pastreaza supla DJ WANDA!

DJ Wanda este adepta unui regim alimentar destul de strict,  excesele fiind puține și calculate. Ca să-și mențină silueta de invidiat, DJ  Wanda nu mănâncă deloc dulciuri și nici nu bea sucuri, iar zilnic nu consumă mai  mult de 1500 de calorii.

În regimul ei alimentar, DJ Wanda pune mare accent pe mâncarea bio,  iar pentru sezonul cald combinația ideală este de roșii cu brânză de casă.

„Eu nu prea am timp de gătit, iar mereu iau masa în oraș. M-am săturat de  salate și de supe, astfel că, la recomandarea unor prieteni, am ajuns la un  restaurant unde bucătăria este senzațională. De o săptămână mănânc la prânz  roșii cu brânză de casă și pâine neagră. Am de ales între 7 tipuri de roșii, de  diferite mărimi, aduse special de la o gospodărie din apropiere de București.  Acestea sunt cultivate fără chimicale și sunt 100% bio”, declară DJ Wanda.

„După ce treci de vârsta de 30 de ani trebuie să ai mare grijă de ceea ce  mănânci. Nu-mi plac prăjiturile și nici produsele de patiserie și n-am mai  mâncat o pizza de vreo 3 ani. Pâinea o mânânc doar dacă este neagră, iar atunci  doar o felie. Nici cafea nu prea beau, decât în situații de oboseală și stres”, mai spune DJ Wanda.

DJ Wanda combină regimul alimentar strict cu  vizitele dese la sala de fitness, acolo unde se antrenează de patru ori pe  săptămână.

“Cel puțin de două ori pe săptămână fac cardio și alerg 8 kilometri în  jumătate de oră. Consum astfel până la 700 de calorii”, spune aceasta.


Mai mult: DJ Wanda îşi menţine silueta cu roşii bio şi brânză de casă! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro
Articole asemanatoare
Reteta vegetariana – Supa rece de rosii cu busuioc!
Cele mai mari PERICOLE din FRIGIDER: Lista alimentelor care nu trebuie niciodata refrigerate!
Exfolierea naturală a pielii

Loading...

1 Response

  1. Fonduri Europene Nerambursabile

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

REGIM de sezon: Cum se pastreaza supla DJ WANDA!

by   1 min
1