Home > Health > Diete > Regimul care a ajutat-o pe Elle Macpherson să scape de oboseala cronică

Regimul care a ajutat-o pe Elle Macpherson să scape de oboseala cronică

Elle Macpherson

Elle Macpherson atrage atenția că orice femeie poate ajunge la extenuare și are nevoie de un supliment de energie. În rubrica de sănătate în care scrie lunar pentru publicația Get The Gloss, ea dezvăluie alimentele care au ajutat-o să scape de oboseală și și să se mențină în formă.

După ce s-a consultat cu nutriționistul său, Dr Simone Laubscher, supermodelul australian, în vârstă de 54 de ani a înțeles că trebuia să introducă în dieta zilnică mai multe proteine naturale vegetale, întrucât proteinele sunt esenșiale pentru aproape toate funcțiile organismului. „Proteinele sunt vitale pentru funcția creierului și a organelor, pentru reconstrucția musculară și pentru un sistem imunitar sănătos”, a specificat vedeta.

https://www.instagram.com/p/BkcD9NIhUp6/?hl=ro&taken-by=ellemacphersonofficial

În medie, femeile au nevoie de aproximativ 65 g de proteine ​​pe zi. „Dacă includ proteine vegetale curate în fiecare masă, mă simt sătulă mai mult timp. Am o dietă vegană cuprinzătoare și consum un shake de proteine din plante la micul dejun ca energizant sau atunci când simt că nivelul de energie este scăzut”, a scris Elle, pe site-ul Get The Gloss.

Elle Macpherson laudă, de asemenea, beneficiile shake-ului de proteine vegetale Welleco din gama sa de produse bio. „The Body” susține că băutura oferă energie grație combinației de orez brun organic și mazăre, care-i asigură toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari pentru recuperare după un antrenament fizic. Fotomodelul a spus că ea înlocuieşte mâncarea de la micul dejun sau prânz cu un shake de proteine. Elle Macpherson a mai spus că a scos din dietă tot ce este alb – orez, făină, creme, zahăr, lactate – pentru a slăbit rapid.

@ellemacphersonbody "Net" in khaki

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Dar propunerile ei de a renunța la mâncare pentru un shake de proteine a stârnit controverse în social media. Mai mulți internauți i-au adus critici: „Să-ţi fie ruşine!”, a scris cineva pe Twitter. „Îmi pare rău, dar poate că ar trebuie să le spui oamenilor că nu trebuie să-şi schimbe corpul doar pentru că e vară?! Ce rubrică ridicolă!”, a mai spus cineva.

Elle Macpherson recomandtă practicarea exerciţiilor fizice dimineaţa devreme, imediat după trezirea din somn, un consum mai mare de apă, băi şi înot pentru hidratarea pielii.

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
Elle Macpherson
Elle Macpherson folosește cel mai ieftin truc pentru albirea dinților
“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram
Elle Macpherson
Elle Macpherson a împărtășit rețeta ei de mousse cu ciocolată și avocado

Comenteaza acest articol

Regimul care a ajutat-o pe Elle Macpherson să scape de oboseala cronică

by Andreea Damian   1 min
0