Home > Fashion > Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei a apărut la săptămâna modei la Londra şi a surprins toţi participanţii la eveniment.

Ea a fost musafirul surpriză marţi, la show-ul lui Richard Quinn, ultimul al acestei ediţii al London Fashion Week şi cel de-al doilea din întreaga sa carieră. S-a lăsat liniştea când a intrat misteriosul invitat în sală, cu toţi ceilalţi invitaţi ridicându-se în picioare în semn de respect şi…ca să poată să prindă cea mai bună imagine cu telefoanele.

Regina Elizabeth a stat în primul rând, pe o pernă specială, lângă Anna Wintour – redactorul şef al publicaţiei Vogue. Lângă ele se afla şi Angela Kelly, stilista reginei.

Deşi sezonul acesta se poartă trench-ul şi eşarfele gigant, majestatea sa a purtat un costum cu fustă de culoare albastru deschis, o geantă neagră, mănuşi negre şi pantofi comozi. În vârstă de 91 de ani, regina Angliei nu este un fan obişnuit al evenimentului însă părea extrem de relaxată şi chiar şi-a aşezat poşeta pe jos, aşa cum fac cei de-ai casei şi a glumit cu Anna Wintour.

 

Imediat ce rumoarea care a însoţit apariţia neprevăzută a reginei s-a mai stins, Richard Quinn şi-a prezentat colecţia, majoritatea pieselor promovate de acesta fiind eşarfele XXL cu care modelele îşi acoperă o parte din figură.

Articole asemanatoare
met gala
Cel mai mare eveniment de fashion a fost amânat din cauza coronavirusului
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
Vogue
Declarație de sustenabilitate: Vogue Italia a înlocuit modelele de pe coperta din ianuarie cu ilustrații
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă

Comenteaza acest articol

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

by Dora Constantinovici   1 min
0