Home > Fashion > Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei a apărut la săptămâna modei la Londra şi a surprins toţi participanţii la eveniment.

Ea a fost musafirul surpriză marţi, la show-ul lui Richard Quinn, ultimul al acestei ediţii al London Fashion Week şi cel de-al doilea din întreaga sa carieră. S-a lăsat liniştea când a intrat misteriosul invitat în sală, cu toţi ceilalţi invitaţi ridicându-se în picioare în semn de respect şi…ca să poată să prindă cea mai bună imagine cu telefoanele.

Regina Elizabeth a stat în primul rând, pe o pernă specială, lângă Anna Wintour – redactorul şef al publicaţiei Vogue. Lângă ele se afla şi Angela Kelly, stilista reginei.

Deşi sezonul acesta se poartă trench-ul şi eşarfele gigant, majestatea sa a purtat un costum cu fustă de culoare albastru deschis, o geantă neagră, mănuşi negre şi pantofi comozi. În vârstă de 91 de ani, regina Angliei nu este un fan obişnuit al evenimentului însă părea extrem de relaxată şi chiar şi-a aşezat poşeta pe jos, aşa cum fac cei de-ai casei şi a glumit cu Anna Wintour.

 

Imediat ce rumoarea care a însoţit apariţia neprevăzută a reginei s-a mai stins, Richard Quinn şi-a prezentat colecţia, majoritatea pieselor promovate de acesta fiind eşarfele XXL cu care modelele îşi acoperă o parte din figură.

Articole asemanatoare
beyonce
Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol
prințesa saudită
Prințesa saudită criticată dur pentru că a pozat la volan pentru Vogue
Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham
cocktail
Regina Marii Britanii bea zilnic acest cocktail. Rețeta, pas cu pas

Comenteaza acest articol

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

by Dora Constantinovici   1 min
0