Home > Fashion > Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

Regina Angliei a apărut la săptămâna modei la Londra şi a surprins toţi participanţii la eveniment.

Ea a fost musafirul surpriză marţi, la show-ul lui Richard Quinn, ultimul al acestei ediţii al London Fashion Week şi cel de-al doilea din întreaga sa carieră. S-a lăsat liniştea când a intrat misteriosul invitat în sală, cu toţi ceilalţi invitaţi ridicându-se în picioare în semn de respect şi…ca să poată să prindă cea mai bună imagine cu telefoanele.

Regina Elizabeth a stat în primul rând, pe o pernă specială, lângă Anna Wintour – redactorul şef al publicaţiei Vogue. Lângă ele se afla şi Angela Kelly, stilista reginei.

Deşi sezonul acesta se poartă trench-ul şi eşarfele gigant, majestatea sa a purtat un costum cu fustă de culoare albastru deschis, o geantă neagră, mănuşi negre şi pantofi comozi. În vârstă de 91 de ani, regina Angliei nu este un fan obişnuit al evenimentului însă părea extrem de relaxată şi chiar şi-a aşezat poşeta pe jos, aşa cum fac cei de-ai casei şi a glumit cu Anna Wintour.

 

Imediat ce rumoarea care a însoţit apariţia neprevăzută a reginei s-a mai stins, Richard Quinn şi-a prezentat colecţia, majoritatea pieselor promovate de acesta fiind eşarfele XXL cu care modelele îşi acoperă o parte din figură.

Articole asemanatoare
Săptămâna modei din Londra: moda englezilor suferă de Brexietate?
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani
sharon stone
Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct
Meghan Markle
Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Regina Angliei, apariţie surpriză la London Fashion Week

by Dora Constantinovici   1 min
0