Home > Agenda > eveniment > REGINA Angliei glumeste despre sexul stranepotului ei!

REGINA Angliei glumeste despre sexul stranepotului ei!

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, s-a aflat ieri în regiunea Cumbria, la un eveniment unde au participat mai mulți elevi. După ce a dat autografe și a vorbit cu copiii, o fetiță în vârstă de 10 ani a întrebat-o dacă și-ar dori un nepoțel sau o nepoțică.

Majestatea Sa a replicat, în glumă: ”Nu cred că am o preferință. Aș vrea totuși (ca ducesa, n.r.) să nască mai repede, ca să pot pleca și eu în vacanță”.

Suverana mai are de îndeplinit câteva sarcini oficiale până marțea viitoare, după care urmează să intre în vacanță, pe care o va petrece în regiunea scoțiană Balmoral.

Kate, în vârstă de 31 de ani, va naşte la spitalul St. Mary, unde s-au născut prinţii William şi Harry. Indiferent dacă va fi fată sau băiat, copilul este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a “reparat” blazonul monarhiei britanice, serios afectat după “anii negri” ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Ducele şi ducesa de Cambridge au reuşit să parcurgă doi ani de căsnicie “fără greşeală”, după cum au afirmat în unanimitate experţii în istoria casei regale britanice, iar opinia publică britanică aşteaptă cu înfrigurare naşterea moştenitorului.

Mai mult: REPLICA SAVUROASĂ dată de REGINA MARII BRITANII, când a fost ÎNTREBATĂ DE SEXUL COPILULUI! VEZI cum a luat-o la mișto pe KATE MIDDLETON! – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
ROYAL BABY este si urmasul lui Vlad Tepes!
UPDATE: Ducesa a intrat in travaliu! Se naste mostenitorul tronului britanic! AFLA Ce nume va avea!

Comenteaza acest articol

REGINA Angliei glumeste despre sexul stranepotului ei!

by   1 min
0