Home > Lifestyle > Regina i-a cerut lui Meghan să ia lecții despre cum să fie ducesă

Regina i-a cerut lui Meghan să ia lecții despre cum să fie ducesă

meghan

Acum, că Meghan Markle a intrat cu drepturi depline în cea mai faimoasă Casă Regală din lume, a sosit timpul să renunțe la anumite obiceiuri care nu i se cuvin unei Ducese și să urmeze câteva reguli de etichetă regală. Din acest motiv, Regina Elisabeta a II-a a decis ca soția nepotului ei să urmeze un „curs de formare” timp de șase luni în care aceasta să învețe să se comporte în mod corespunzător ca membru al familiei regale.

Suverana a selectat unul dintre angajații săi de vârf pentru ai oferi lecțiile de care fosta actriță are nevoie pentru a deveni o Ducesă în adevăratul sens al cuvântului. Cea însărcinată cu acest rol este consilierul australian Samantha Cohen, de 49 de ani, care s-a mutat la Palatul Kensington pentru a o instrui pe Meghan.

În următoarele șase luni, Meghan Markle va trebui să asculte fiecare cuvințel pe care i-l spune Samantha, pentru a fi cu adevărat pregătită pentru viața de ducesă. Ea a încălcat deja câteva reguli, pentru a demonstra că e o femeie independentă, dar Regina vrea să se asigure că aceste greșeli nu se vor mai repeta.

În primul rând nu a purtat dresuri în pozele de logodnă. De asemenea, a oferit un autograf, deși membrii familiei regale nu au voie să facă așa ceva. La vizita în Scoția, din luna februarie, nu a purtat pălărie și a îmbrățișat mai mulți oameni. În plus, pe prințul Harry l-a ținut de mână la un eveniment oficial și nici acest lucru nu e permis. În ziua nunții, a ținut să parcurgă o porțiune din drumul către altar singură, pentru a arăta că este o femeie independentă. Abia apoi i s-a alăturat prințul Charles. Suficiente motive pentru care regina să-și facă griji și să ia măsuri.

Samantha Cohen, poreclită „Samantha the Panther”, are 49 de ani și este secretar și asistent privat al reginei de 17 ani. Recent, Samantha a vrut să demisioneze, însă a fost convinsă să nu plece. Aceasta este căsătorită cu un medic dentist și e mamă a trei copii. Înainte de a lucra pentru regină, Samantha a fost PR.

Articole asemanatoare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
Regina
Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Comenteaza acest articol

Regina i-a cerut lui Meghan să ia lecții despre cum să fie ducesă

by Andreea Damian   1 min
0