Tabu
Image default
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a a lăsat în urmă o avere de peste 426 milioane de euro. Cum va fi împărțită moștenirea

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a strâns o avere uriașă în cei 70 de ani de domnie. Presa britanică estimează că regina ar fi avut o avere de 370 milioane de lire sterline (aproximativ 426 milioane de euro).

Suverana lasă în urmă o moștenire de peste 426 milioane de euro, dar și 32.000 de lebede, cai, terenuri, proprietăți uriașe și bijuterii neprețuite, printre alte bunuri de valoare.

Regele Charles va moșteni 15% din profiturile de la Crown Estate, afacerea independentă a Coroanei, care strânge proprietăți și terenuri în Regatul Unit și bijuteriile reginei, evaluate la 3,424 milioane euro (3 milioane de lire sterline).

Acesta va beneficia și de o „subvenție suverană”, bani care acoperă întreținerea palatelor, călătoriile, securitatea și personalul aferent.

Regina mai deține o colecție de timbre Regele George al V-lea și un grajd ce i-a adus venituri de 8 milioane de euro, pe lângă 32.000 de lebede, delfini, balene și alte animale marine de care noul rege va fi nevoit să aibă grijă

Mai mult, suveranii nu plătesc impozitul de 40% care se aplică moștenitorilor, la averi de peste 325.000 de lire sterline (370.000 de euro).

Regina ar fi făcut modificări în testament, pentru a-i oferi o avere mai mare lui Kate Middleton, soția prințului William, în defavoarea lui Harry și Meghan Markle, din cauza rupturii de Coroană.

Pe de altă parte, Prinții Andrew, Edward și Prințesa Anne vor primi o parte din bijuterii, dacă ducele de York va scăpa „curat” din scandalurile sexuale care îl vizează, scrie hotnews.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Andreea Damian

Cursurile pentru dezvoltarea ta profesională și personală

realitatea

The Guardian face topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca

Andreea Damian

Deadpool 2 – cel mai bun film de comedie cu sexomarxiști supereroi

Dora Constantinovici

Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze

Andreea Damian

Lady GaGa a primit de ziua ei un cadou absolut fantastic!

realitatea

Scrie un comentariu