Tabu
Image default
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a, înșelată de Prințul Philip. Detalii picante din mariajul lor de 73 de ani

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt căsătoriți de 73 de ani, fiind un exemplu pentru cuplurile din toată lumea. Dar povestea lor de iubire a fost zguduită de o infidelitate a prințului, chiar în perioada în care suverana era însărcinată în opt luni cu Prințul Charles.

Acest detaliu interesant din căsnicia lor a fost ascuns mulți ani de zile, de teamă să nu afecteze imaginea Reginei.

În anul 1948 circulau zvonuri cu privire la aventura consortului cu una din vedetele londoneze – Pat Kirkwood. Prinșul Philip și actrița și dansatoarea britanică nu s-au ascuns deloc de ochii lumii, cu toate că eticheta și principiile n-ar fi permis una ca asta.

Pat Kirkwood

Cei doi cinau în restaurante și dansau în cluburi de noapte ca oricare alți îndrăgostiți, în timp ce Regina era însărcinată. Pat a negat idila zvonită, iar palatul a refuzat să comenteze, lucru care i-a ruinat cariera presupusei amante.

Au fost la un pas de divorț de 63 de ori

„Relațiile interzise” ale prințului Philip ar fi împins căsătoria la marginea prăpastiei. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a avut doar sarcina grea să conducă un regat extins, s-a confruntat și cu enigmele căsătoriei. Potrivit tabloidelor din Marea Britanie, monarhul a fost la un pas de divorț de 63 de ori în trecut, din cauza aventurilor prințului Philip.

Povestitorul Riccardo Mei a vorbit despre căsătoria lor în timpul unui interviu acordat publicației Express, explicând modul în care căsătoria reginei cu prințul Philip a început să se deterioreze din ziua încoronării sale, în 1952. Presiunea i-ar fi determinat să trăiască separat. „1956 a marcat începutul crizei în viața lor de căsătorie. Din acel an, cei doi vor duce o viață complet separată, el ca un burlac dornit de aventuri și ea ca o soție părăsită, toți ocupați cu angajamente oficiale.”, a spus Mei.

Tabloidele birtanice spun că regina a fost la un pas de separare de 63 de ori. Cifra coincide cu numeroasele zvonuri despre aventurile soțului ei, prințul Philip. Ducele de Edinburgh a fost acuzat că este „o influență rea”, dar n-au apărut totuși dovezi ale infidelităților sale în timpul celor 65 de ani de domnie ai Reginei.

Expertul regal Valeria Palumbo susține că fidelitatea nu este principala cerință a reginei. „Căsătoria cu prințul Philip a fost cu siguranță o căsătorie din dragoste. El nu avea niciun ban, dar avea toate titlurile potrivite, un om care și-a respectat și îndatoririle. S-a spus întotdeauna că regina nu avea nevoie de loialitate în căsnicie, ci de loialitate față de coroană.”

ARTICOLE SIMILARE

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

Pericolul din cremele de protecţie solară. Avertismentul specialiștilor

Andreea Damian

Fa-bu-los! Amanta lui Reghe, pulverizată: condamnată pentru PROSTITUȚIE – documentul oficial care „rupe gura târgului”

Tabu Tabu

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

Emily in Paris | A apărut trailerul oficial pentru sezonul 2

Andreea Damian

Scrie un comentariu