Tabu
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a s-a luptat cu cancerul în ultimele luni de viață, susține o nouă biografie

Regina “s-a luptat cu cancerul” în ultimele luni de viață, susține o nouă biografie.

Gyles Brandreth, un prieten al Prințului Philip, a făcut afirmațiile despre Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, într-o viitoare biografie numită “Elizabeth: Un portret intim”.

Brandreth a scris: “Am auzit că Regina avea o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – care ar explica oboseala, pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate despre care ni s-a spus adesea în ultimul an din viața ei.”

“Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă, mai ales la nivelul pelvisului și spatelui inferior, iar mielomul multiplu este o boală care afectează adesea persoanele în varstă.

În prezent, nu există un remediu cunoscut, dar tratamentul – inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și medicamente care ajută la prevenirea slăbirii oaselor – poate reduce severitatea simptomelor și poate prelungi supraviețuirea pacientului cu câteva luni sau doi până la trei ani.”, scrie acesta, potrivit mirror.co.uk.

Cartea susține, de asemenea, că Regina a suferit perioade de energie scăzută, în ciuda faptului că le-a spus asistenților că este hotărâtă să rămână ocupată după moartea lui Philip, în aprilie anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Cât durează până îmi spune „te iubesc”?

Andreea Damian

Angajați chinezi forțați să bea urină și să mănânce gândaci drept pedeapsă

realitatea

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

Minunata lume nouă din 1984. Un nou documentar pe ArteTV

Ciocîrlan

Serena Williams, dezvăluiri incredibile despre problemele grave cu care se confruntă

Andreea Damian

Băiatul adoptat al Luminiței Anghel snopit în bătaie în casa lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu