Home > Slider > Regina Elisabeta a Marii Britanii e bolnavă? Are mâna plină de vânătăi

Regina Elisabeta a Marii Britanii e bolnavă? Are mâna plină de vânătăi

Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a primit vizita regelui Abdullah, a reginei Rania și a prințului moștenitor Hussein al Iordaniei la Palatul Buckingham. Pe toată durata întâlnirii, suverana s-a simțit bine și a zâmbit. Imaginile de la eveniment au stârnit însă îngrijorarea internauților.

Atenția lor a fost îndreptată spre mâna stângă a reginei, în vârstă de 92 de ani, care era plină de vânătăi. Deși Palatul nu a transmis nimic în această privință, utilizatorii de pe Twitter cred că regina este foarte bolnavă.

„Sunt îngrijorată. De ce are o vânătaie atât de oribilă pe mâna stângă? Am ratat ceva? Dar ca de obicei, arată superb!”, a scris o internaută. „Majestatea Sa pare că s-a rănit la mână. Sper să se vindece repede”, a mai scris cineva.

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta este foarte bună, scrie cotidianul Daily Mail, deși luna trecută a fost operată de cataractă și a fost nevoită să poate ochelari de soare în public.

Un expert medical a analizat fotografiile și a găsit o mulțime de posibile cauze, de la un accident la probleme de circulație, deși acest lucru este mai puțin probabil având în vedere vremea excesiv de caldă din Marea Britanie. În mod normal, regina poartă mănuși și ar fi ascuns vânătăile . Dar mâna ei pare umflată și poate de aceea nu a reușit să le pună.

Este posibil ca aceaste vânătăi să provină și în urma unei vătămari relativ minore. Persoanele în vârstă sunt mai predispuse la vânătăi, deoarece pielea lor este mai subțire, iar țesutul de dedesubt devine din ce în ce mai fragil. Persoanele care iau medicamente pentru subțierea sângelui sau steroizi tind de asemenea să facă vânătăi mai ușor.

Articole asemanatoare
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
michelle obama
Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal
regina elisabeta
Gestul fără precedent pe care regina Elisabeta l-a făcut pentru mama lui Meghan
Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică

Comenteaza acest articol

Regina Elisabeta a Marii Britanii e bolnavă? Are mâna plină de vânătăi

by Andreea Damian   1 min
0