Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani. Cum s-a sărbătorit suverana în plină pandemie

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit ieri 94 de ani. Evenimentul, care era de obicei sărbătorit în familie, a fost marcat anul acesta de şi mai multă discreţie având în vedere criza coronavirusului cu care se confruntă şi Marea Britanie.

În mod obișnuit, pentru a marca aniversarea reginei, erau trase 41 de salve de tun din Hyde Park, 21 de salve de tun din Windsor Great Park şi 62 de salve de tun din Turnul Londrei. Însă, regina a fost de părere că acest lucru ar fi nepotrivit din cauza pandemiei.

La fel ca în anii precendenți, suverana s-a serbat la castelul Windsor, acolo unde s-a retras în urmă cu câteva săptămâni, împreună cu prinţul consort Philip, în vârstă de 98 de ani. anul acesta însă s-a serbat departe de familia ei. Cu ocazia aniversării, regina a scos la iveală câteva imagini istorice cu ea și cu prințesa Margareta.

Prințul William, Kate Middleton și Prințul Charles i-au adus fiecare câte un omagiu celei care se află pe tronul Marii Britanii de 68 de ani. Luni, şi prinţul Philip a transmis un mesaj public, un lucru neobişnuit pentru acesta, având în vedere că s-a retras din viaţa publică în urmă cu trei ani. Prinţul Philip a ţinut să le mulţumească celor implicaţi în lupta cu pandemia.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 28 iunie

realitatea

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 18 august

realitatea

Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare

Tabu Tabu

SF ECATERINA si fetele nemaritate / Traditii si obiceiuri

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Andreea Damian

Scrie un comentariu