Home > Slider > Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face un efort neobișnuit să lege o relație strânsă cu soția prințului Harry, Meghan, ca să nu se simtă o străină, la fel ca prințesa Diana. Potrivit unor surse de la Palat, cumnata ei, ducesa Kate, nu a primit același tratament.

Se spune că suverana în vârstă de 93 de ani încearcă să o facă pe Meghan să nu se simtă pe „dinafară” și îi face fel de fel de invitații la evenimente regale. Potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe, aceste gesturi reprezintă un privilegiu pentru ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani. Kate Middleton nu s-a bucurat de aceeați atenție din partea reginei ca Meghan Markle, tocmai pentru că ea a intrat în familia regală treptat.

„Meghan pare să fi întemeiat o relație deosebit de strânsă cu regina dacă ar fi să o compari cu altele când alții s-au căsătorit cu membri ai familiei regale”, a spus Duncan pentur The Sun.

Încă de anul trecut, regina a încercat să o apropie de Meghan de ea. Amintiți-vă că Meghan a mers cu trenul regal împreună cu ea la un eveniment oficial, fiind prima dintre nepoții acesteia care este invitată să călătorească alături de ea cu trenul regal. Se pare că regina învață din lecțiile trecutului. Când era căsătorită cu prințul Charles și locuia la Londra, prințesa Diana se simțea ca o străină în familia regală, notează Daily Mail.

Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora regina Elisabeta a invitat-o ​​pe Meghan să sărbătorească aniversarea de 38 de ani la castelul Balmoral din Scoția, weekendul trecut. Ducesa ar fi acceptat invitația și a călătorit alături de micul Archie la Castel.

Prințul Harry al Marii Britanii i-a scris un mesaj romantic soției sale, Meghan, care a împlinit duminică vârsta de 38 de ani. Mesajul a fost publicat pe contul pe care ducii de Sussex îl împart pe rețeaua de socializare Instagram. La mulţi ani, uimitoarei mele soţii! Îţi mulţumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H. Prințul Harry a publicat şi o fotografie a soției sale din timpul turneului oficial pe care l-au efectuat în Australia şi Noua Zeelandă, în toamna anului trecut.

 

Articole asemanatoare
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

by Andreea Damian   1 min
1