Home > Slider > Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

regina
Regina Elisabeta a II-a le interzice Prințului Harry și lui Meghan Markle să mai folosească titlul de „Sussex Royal”, după ce au decis să renunțe la funcția de „regali”.

În urma discuțiilor lungi și complexe, se pare că suverana și oficialii înalți au convenit că nu mai este corect ca cuplul să păstreze cuvântul „regal” în „brandingul” lor, transmite Tabuhighlife, citând Daily Mail.

Cei doi au căutat să înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de articole și activități, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărți și materiale didactice. În plus, au luat măsuri pentru a înființa o nouă organizație caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Decizia Reginei a venit ca o lovitură pentru Harry şi Meghan, care se confruntă cu un nou început, trebuie să întregistreze totul sub o altă marcă. Pagina de Instagram „The Sussexes”, @sussexroyal, a adunat 11,2 milioane de urmăritori – același număr de fani ca și contul lui William și Kate.

Cuplul şi-a făcut deja un nou site web, luna trecută, odată cu anunțul lor bombă: „Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex”.

Articole asemanatoare
regina
Regina se adresează supușilor. Ce mesaj special transmite națiunii afectate de pandemie
prințul harry
Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Comenteaza acest articol

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

by Andreea Damian   1 min
0