Tabu
Image default
PEOPLESlider

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a le interzice Prințului Harry și lui Meghan Markle să mai folosească titlul de „Sussex Royal”, după ce au decis să renunțe la funcția de „regali”.

În urma discuțiilor lungi și complexe, se pare că suverana și oficialii înalți au convenit că nu mai este corect ca cuplul să păstreze cuvântul „regal” în „brandingul” lor, transmite Tabuhighlife, citând Daily Mail.

Cei doi au căutat să înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de articole și activități, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărți și materiale didactice. În plus, au luat măsuri pentru a înființa o nouă organizație caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Decizia Reginei a venit ca o lovitură pentru Harry şi Meghan, care se confruntă cu un nou început, trebuie să întregistreze totul sub o altă marcă. Pagina de Instagram „The Sussexes”, @sussexroyal, a adunat 11,2 milioane de urmăritori – același număr de fani ca și contul lui William și Kate.

Cuplul şi-a făcut deja un nou site web, luna trecută, odată cu anunțul lor bombă: „Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex”.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

Andreea Damian

Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!

realitatea

Lidia Buble, schimbare totală de look, după ce a dispărut două săptămâni. Nu mai este blondă!

Andreea Damian

Rezultate PISA 2018. Aproape jumătate din elevii români sunt analfabeți funcțional

Andreea Damian

Ce înseamnă „generația avocado pe pâine” din care probabil faci parte

Andreea Damian

Scrie un comentariu