Tabu
PEOPLE Slider

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

regina
Regina Elisabeta a II-a le interzice Prințului Harry și lui Meghan Markle să mai folosească titlul de „Sussex Royal”, după ce au decis să renunțe la funcția de „regali”.

În urma discuțiilor lungi și complexe, se pare că suverana și oficialii înalți au convenit că nu mai este corect ca cuplul să păstreze cuvântul „regal” în „brandingul” lor, transmite Tabuhighlife, citând Daily Mail.

Cei doi au căutat să înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de articole și activități, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărți și materiale didactice. În plus, au luat măsuri pentru a înființa o nouă organizație caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Decizia Reginei a venit ca o lovitură pentru Harry şi Meghan, care se confruntă cu un nou început, trebuie să întregistreze totul sub o altă marcă. Pagina de Instagram „The Sussexes”, @sussexroyal, a adunat 11,2 milioane de urmăritori – același număr de fani ca și contul lui William și Kate.

Cuplul şi-a făcut deja un nou site web, luna trecută, odată cu anunțul lor bombă: „Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex”.

ARTICOLE SIMILARE

4 filme de dragoste din toate timpurile ce nu trebuie ratate

realitatea

Bucătăria hoinară: doi ani prin țară cu mâncare autentică și gătit imprevizibil

Dora Constantinovici

Astrologul prințesei Diana prezice o nouă criză regală: „Tensiunile vor fi mari”

Andreea Damian

Măștile – poartă-le bine, ca să nu fie rău – Interviu cu set de instrucțiuni de utilizare pe timpul verii

Tabu Tabu

Cum arată fetiţa fostului principe Nicolae. Fotografia care topește inimile internauților

Andreea Damian

De ce s-a apucat actorul Dan Bordeianu în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu