Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a le interzice Prințului Harry și lui Meghan Markle să mai folosească titlul de „Sussex Royal”, după ce au decis să renunțe la funcția de „regali”.

În urma discuțiilor lungi și complexe, se pare că suverana și oficialii înalți au convenit că nu mai este corect ca cuplul să păstreze cuvântul „regal” în „brandingul” lor, transmite Tabuhighlife, citând Daily Mail.

Cei doi au căutat să înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de articole și activități, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărți și materiale didactice. În plus, au luat măsuri pentru a înființa o nouă organizație caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Decizia Reginei a venit ca o lovitură pentru Harry şi Meghan, care se confruntă cu un nou început, trebuie să întregistreze totul sub o altă marcă. Pagina de Instagram „The Sussexes”, @sussexroyal, a adunat 11,2 milioane de urmăritori – același număr de fani ca și contul lui William și Kate.

Cuplul şi-a făcut deja un nou site web, luna trecută, odată cu anunțul lor bombă: „Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex”.

ARTICOLE SIMILARE

Toată lumea o știe pe Monica Bellucci, dar puțin știu cum arată fiica ei. La 16 ani e de o frumusețe rară!

Andreea Damian

20 de alimente care sunt mult mai sănătoase atunci când sunt consumate împreună

Andreea Damian

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

Tabu Tabu

Smokey eyes – step by step

realitatea

Scrie un comentariu