Home > Lifestyle > Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

regina

Meghan Markle a cucerit-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana i-a oferit șansa inedită de a călători alături de ea la un eveniment oficial. Prinţul William şi nici soția sa, Kate Middleton, nu au avut încă onoarea şi nici permisiunea de a călători cu trenul regal.

Ducesa de Sussex va avea dreptul de a merge cu trenul regal alături de regină, la dorinţa Majestăţii Sale, în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire săptămâna viitoare, pentru a inaugura podul Mersey, scrie Daily Mail. Este pentru prima oară când Meghan Markle (36 de ani) va merge la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei, prinţul Harry (34 de ani).

Cele două își vor petrece împreună noaptea de miercuri (13 spre 14 iunie) și vor ajunge joi dimineață la stația Runcorn din Cheshire. Călătoria de la Londra la Cheshire durează, de obicei, aproximativ două ore, însă trenul regal călătorește mult mai încet decât celelalte trenuri de mare viteză de pe aceeași rută. Regina preferă să călătorească noapte pe distanțe lungi ca să evite să se trezească devreme.

Deşi este foarte scump, trenul rămâne mijlocul favorit de transport al Reginei pe distanţe lungi. Numai anul trecut, seniorii familiei regale britanice au călătorit de 14 ori cu trenul regal, iar costurile s-au ridicat la 900.000 de lire sterline. Descris ca Palatul Buckingham pe roți, trenul regal a fost folosit pentru prima dată de Regina Victoria în anul 1842.

Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a și Meghan vor inaugura podul Mersey dar și teatrul Storyhouse, recent renovat, după care vor participa la un prânz organizat de Primăria orașului Chester.

 

Articole asemanatoare
duci de sussex
Ducii de Sussex ar putea deveni rege și regină. Anunțul care aruncă Palatul în aer
harry
Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important
harry
Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Loading...

Comenteaza acest articol

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

by Andreea Damian   1 min
0