Home > Lifestyle > Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

regina

Meghan Markle a cucerit-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana i-a oferit șansa inedită de a călători alături de ea la un eveniment oficial. Prinţul William şi nici soția sa, Kate Middleton, nu au avut încă onoarea şi nici permisiunea de a călători cu trenul regal.

Ducesa de Sussex va avea dreptul de a merge cu trenul regal alături de regină, la dorinţa Majestăţii Sale, în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire săptămâna viitoare, pentru a inaugura podul Mersey, scrie Daily Mail. Este pentru prima oară când Meghan Markle (36 de ani) va merge la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei, prinţul Harry (34 de ani).

Cele două își vor petrece împreună noaptea de miercuri (13 spre 14 iunie) și vor ajunge joi dimineață la stația Runcorn din Cheshire. Călătoria de la Londra la Cheshire durează, de obicei, aproximativ două ore, însă trenul regal călătorește mult mai încet decât celelalte trenuri de mare viteză de pe aceeași rută. Regina preferă să călătorească noapte pe distanțe lungi ca să evite să se trezească devreme.

Deşi este foarte scump, trenul rămâne mijlocul favorit de transport al Reginei pe distanţe lungi. Numai anul trecut, seniorii familiei regale britanice au călătorit de 14 ori cu trenul regal, iar costurile s-au ridicat la 900.000 de lire sterline. Descris ca Palatul Buckingham pe roți, trenul regal a fost folosit pentru prima dată de Regina Victoria în anul 1842.

Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a și Meghan vor inaugura podul Mersey dar și teatrul Storyhouse, recent renovat, după care vor participa la un prânz organizat de Primăria orașului Chester.

 

Articole asemanatoare
Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Comenteaza acest articol

Regina a luat o decizie importantă în privința lui Meghan Markle. Kate Middleton nu a avut onoarea

by Andreea Damian   1 min
0