Home > Fashion > Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat să mai poarte blănuri naturale. Stilista suveranei a dezvăluit că aceasta a optat, din acest an, pentru blană sintetică.

Angela Kelly – designer personal şi consilieră a reginei Elisabeta a II-a – a dezvăluit detaliile despre garderoba actualizată a reginei în noua sa carte de memorii, The Other Side of the Coin: The Queen, Dresser and the Wardrobe.

„Dacă Majestatea Sa urmează să participe la un angajament pe vreme deosebit de rece, începând din 2019 va fi utilizată blana falsă pentru a-i ţine cald”, a scris Kelly în cartea sa. Stilista a dezvăluit, de asemenea, că accesoriul din blană de nurcă a fost înlăturat de pe una dintre hainele preferate ale reginei în vârstă de 93 de ani.

Palatul Buckingham a confirmat zvonul, declarând pentru The Telegraph: „Pe măsură ce sunt concepute pentru regină noi ținute, orice blană folosită va fi falsă.”  Regina va purta în continuare blănuri, dar sintetice, în cazurile în care este necesar ca parte a îndatoririlor sale regale, cum ar fi evenimentele de stat în care poartă haine de ceremonie din blană.

Decizia monarhului a fost lăudată de activiștii pentru drepturile animalelor, care îi îndeamnă și pe alții să-i urmeze modelul. Aceștia i-au sugerat, de asemenea, suveranei ca Garda Regală să nu mai poarte „blană de urși împușcați în Canada pe căciulile lor”.

Familia regală britanică a fost criticată adesea pentru utilizarea, de-a lungul anilor, a ţinutelor cu blană naturală. În 2013, regina a fost îndemnată de organizaţie care militează pentru drepturile animalelor PETA să se adapteze „la aceste vremuri mai laminate”.

Articole asemanatoare
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor
peta
PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală
prințul william
Prinţul William primeşte o recompensă de la regină după Megxit

1 Response

  1. MAI BINE SE IMBRACA IN NISTE FOLII DE PLASTIC.
    CUM RAMANE CU LUXUL SI CALITATEA…..IN CATIVA ANI O SE NE IMBRACAM TOTI IN FOLII DE PLASTIC ….NU CUMVA SA II SUPARAM PE ACTIVISTI DE LA PETA

    DA ALTE STIRI…. MAI RELEVANTE NU MAI SE GASESC…..SAU NE-AM OBISNUIT SA HALIM TOT CE NE DAU VEGANII DE MANCARE

Comenteaza acest articol

Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

by Andreea Damian   1 min
1