Home > Fashion > Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat să mai poarte blănuri naturale. Stilista suveranei a dezvăluit că aceasta a optat, din acest an, pentru blană sintetică.

Angela Kelly – designer personal şi consilieră a reginei Elisabeta a II-a – a dezvăluit detaliile despre garderoba actualizată a reginei în noua sa carte de memorii, The Other Side of the Coin: The Queen, Dresser and the Wardrobe.

„Dacă Majestatea Sa urmează să participe la un angajament pe vreme deosebit de rece, începând din 2019 va fi utilizată blana falsă pentru a-i ţine cald”, a scris Kelly în cartea sa. Stilista a dezvăluit, de asemenea, că accesoriul din blană de nurcă a fost înlăturat de pe una dintre hainele preferate ale reginei în vârstă de 93 de ani.

Palatul Buckingham a confirmat zvonul, declarând pentru The Telegraph: „Pe măsură ce sunt concepute pentru regină noi ținute, orice blană folosită va fi falsă.”  Regina va purta în continuare blănuri, dar sintetice, în cazurile în care este necesar ca parte a îndatoririlor sale regale, cum ar fi evenimentele de stat în care poartă haine de ceremonie din blană.

Decizia monarhului a fost lăudată de activiștii pentru drepturile animalelor, care îi îndeamnă și pe alții să-i urmeze modelul. Aceștia i-au sugerat, de asemenea, suveranei ca Garda Regală să nu mai poarte „blană de urși împușcați în Canada pe căciulile lor”.

Familia regală britanică a fost criticată adesea pentru utilizarea, de-a lungul anilor, a ţinutelor cu blană naturală. În 2013, regina a fost îndemnată de organizaţie care militează pentru drepturile animalelor PETA să se adapteze „la aceste vremuri mai laminate”.

Articole asemanatoare
Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a deține șase recorduri mondiale
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

1 Response

  1. MAI BINE SE IMBRACA IN NISTE FOLII DE PLASTIC.
    CUM RAMANE CU LUXUL SI CALITATEA…..IN CATIVA ANI O SE NE IMBRACAM TOTI IN FOLII DE PLASTIC ….NU CUMVA SA II SUPARAM PE ACTIVISTI DE LA PETA

    DA ALTE STIRI…. MAI RELEVANTE NU MAI SE GASESC…..SAU NE-AM OBISNUIT SA HALIM TOT CE NE DAU VEGANII DE MANCARE

Comenteaza acest articol

Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

by Andreea Damian   1 min
1