Tabu
PEOPLE Slider

Regina, „neagră” de furie! Topmodelul care s-a așezat pe tronul ei

regina
Prințul Andrew ar fi lăsat un topmodel să se așeze pe tronul reginei Marii Britanii, încercând s-o impresioneze.
Caprice Bourret (48 de ani)

Se întâmpla prin anii 2000, când fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a o curta pe Caprice Bourret, în prezent în vârstă de 48 de ani cunoscută pentru aparițiile pe coperțile revistelor nenumărate GQ, Cosmopolitan, Esquire, Vogue, Maxim și FHM, dar și Playboy. Între cei doi nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că, potrivit prietenilor ei, Bourret nu prea îl plăcea pe prinț, dar aceasta a fost invitată la cină la Palatul Buckingham.

O sursă apropiată fostului model a declarat pentru ziarul The Sun că Prințul Andrew „a invitat-o la Palatul Buckingham de două ori și o dată s-a așezat pe tronul reginei”. Apropierea dintre prinț și top model l-a făcut gelos pe Prințul Harry, pe atunci de 16 ani, care avea un poster cu Bourret în camera sa de la internat.

Bourret a încheiat-o cu Prințul Andrew după ce presa a început să vorbească despre o posibilă legătură dintre cei doi. „Caprice nu i-a mai răspuns la telefon. Prințul Andrew a fost întotdeauna un gentleman, dar pur și simplu, nu îl plăcea și s-a enervat foarte tare când un ziar a făcut o legătură între cei doi – nu era genul ei și îl găsea destul de insipid”.

Top modelul i-a făcut în schimb legătura cu Denise Martell, maseuză și vindecătoare energetică, cu care a Prințul Andrew a avut o relație de un an. O sursă regală a declarat că ar fi de necrezut ca acesta să le arate prietenilor lui Palatul Buckingham: „E destul de ciudat să faci asta, pentru că Regina ar putea da peste ei în orice moment”.

Palatul Buckingham nu a dorit să comenteze aceste acuzații.

ARTICOLE SIMILARE

Sportivul Alex Stoica s-a relaxat la cea mai sigură plajă din Mamaia

Tabu Tabu

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 2)

realitatea

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Ce planuri are Virgil Ianțu după data de 15 mai

Tabu Tabu

2 comentarii

Regina, “neagră” de furie! Topmodelul care s-a așezat pe tronul ei – Stiri 19 March 2020 at 17:33

[…] Citește continuarea pe tabu.ro.  […]

Răspunde

Scrie un comentariu