Home > Fashion > Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

regina rania

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și soția sa, Rania, se află zilele acestea într-o vizită regală la Casa Albă. Cei doi au fost invitații președintelui Donald Trump la un ceai în birou oval. De la întâlnire nu a lipsit Prima Doamnă a Americii, Melania Trump.

Așa cum se aștepta, toți stiliștii a fost cu ochii pe cele două doamne: regina Rania, considerată cea mai frumoasă suverană din lume, și Melania Trump, un etalon al eleganței.

Amândouă au oferit o lecţie de stil şi rafinament. În timp de Melania Trump a ales să poarte la această întâlnire oficială o rochie roz, în valoare de 3.950 de dolari, Regina Rania s-a hotărât asupra unei ținute formată din pantaloni palazzo, cu influențe tradiționale, și cu o cămașă albă tot într-o nuanță de roz.

După ce Melania Trump a postat câteva fotografii pe reţelele de socializare, creatorii de stil au comentat ținutele și au decis cine este câștigătoarea acestei „confruntări”.

Ambele au arătat minunat în roz. Ținutele elegante și extrem de scumpe le-au pus în valoarea calitățile fizice. Criticii au apreciat alegerea culorii roz, care a creat o armonie cromatică. Parcă și florile roz de pe masa din Biroul oval ar fi fost alese pentru a completa ținutele, scrie hola.com.

sursa foto: Facebook

Articole asemanatoare
melania trump
Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia
melania trump
Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani
Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani
melania trump
Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

Comenteaza acest articol

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

by Andreea Damian   1 min
0