Home > Fashion > Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

regina rania

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și soția sa, Rania, se află zilele acestea într-o vizită regală la Casa Albă. Cei doi au fost invitații președintelui Donald Trump la un ceai în birou oval. De la întâlnire nu a lipsit Prima Doamnă a Americii, Melania Trump.

Așa cum se aștepta, toți stiliștii a fost cu ochii pe cele două doamne: regina Rania, considerată cea mai frumoasă suverană din lume, și Melania Trump, un etalon al eleganței.

Amândouă au oferit o lecţie de stil şi rafinament. În timp de Melania Trump a ales să poarte la această întâlnire oficială o rochie roz, în valoare de 3.950 de dolari, Regina Rania s-a hotărât asupra unei ținute formată din pantaloni palazzo, cu influențe tradiționale, și cu o cămașă albă tot într-o nuanță de roz.

După ce Melania Trump a postat câteva fotografii pe reţelele de socializare, creatorii de stil au comentat ținutele și au decis cine este câștigătoarea acestei „confruntări”.

Ambele au arătat minunat în roz. Ținutele elegante și extrem de scumpe le-au pus în valoarea calitățile fizice. Criticii au apreciat alegerea culorii roz, care a creat o armonie cromatică. Parcă și florile roz de pe masa din Biroul oval ar fi fost alese pentru a completa ținutele, scrie hola.com.

sursa foto: Facebook

Articole asemanatoare
Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale
Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump
Melania Trump
Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei
Melania Trump într-o jachetă cu mesajul “Chiar nu-mi pasă, ție?” în vizită la copiii imigranților

Loading...

Comenteaza acest articol

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

by Andreea Damian   1 min
0