Home > Fashion > Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este fără îndoială una din cele mai stilate regalități din lume, alături de Regina Letizia a Spaniei și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Vanity Fair a inclus-o în topul celor mai stilate 10 Prime Doamne și ocupă un venerabil loc 2 în clasamentul celor mai frumoase regalități, surclasând-o pe Grace Kelly. De astfel, Grace de Monaco este muza sa, sursa de inspirație pentru ținutele ei impresionante.

Pentru cea mai recentă întâlnire oficială, pe care a avut-o cu președintele austriac, Alexander Van der Bellen, regina Rania a Iordaniei a ales o ținută clasică pe care și fosta Prințesă de Monaco, Grace Kelly, a purtat-o în 1954, în filmul „The Green Fire”.

Regina, în vârstă de 47 de ani, pare să fi reintrepretat ținuța regretatei Grace Kelly. Ea a fost surprinsă părăsind Palatul Al Husseiniya din Iordania într-o fustă cu talie înaltă, prevăzută cu un corset încorporat, legat asimetric în talie cu un buton , de culoare roz, iar cămașa albă dar și accesoriile în ton cu aceasta au completat ținuta într-un mod subtil.

Rania Yasin, actuala Al Abdullah, provine dintr-o familie de palestinieni care în anul 1991 s-au refugiat în Amman din cauza invaziei aliaților americani pe teritoriul Kuwait-ului. Absolventă a Universității din Cairo, Rania ocupa o poziție de marketing la Apple Computers atunci când s-a îndrăgostit de Prințul Abdullah (1993). Cinci luni mai târziu cei doi își unesc destinele, iar la moartea Regelui Hussein din 1999, Abdullah este numit succesor la tron.

Tânăra regină și-a asumat cu grație rolul și a devenit cunoscută atât pentru agenda sa socială și economică progresivă, cât și pentru aspectul său demn de un supermodel. Garderoba sa include numeroase seturi de costume de o eleganță covârșitoare, dar și câteva rochii îndrăznețe ce atrag toate privirile.

Regina Rania a Iordaniei îmbină tradiționalul cu accentele modernității occidentale, atât în stilul ei vestimentar, cât și în abordarea monarhiei.

 

 

Articole asemanatoare
regina rania
Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă
Cremele pe care le foloseau Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, disponibile în magazine
Nicole Kidman, in rolul lui Grace Kelly la 33 de ani. Perfecta sau prea batrana pentru rol?
Colectia editiilor limitate Vogue de vanzare pe net-a-porter.com

Comenteaza acest articol

Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

by Andreea Damian   1 min
0