Home > Fashion > “Reincarnarea”, o poveste de basm

“Reincarnarea”, o poveste de basm

Karl Lagerfeld face lumina asupra cum a luat nastere  cea mai faimoasa jacheta din lume, jacheta Chanel. “Reincarnarea”, este o poveste de basm care acompaniaza colectia 2014/15 Métiers d’art, care va fi prezentata la  Paris-Salzburg, pe 1 decembrie. Protagonistii basmului sunt Cara Delenvigne, care este de asemenea si fata campaniei 2014/15 Métiers d’art,  Pharrell Williams, care a pus si soundtrack-ul clipui, “CC World”, si Geraldine Chaplin, in rolul femeii care a revolutionat universul modei, Gabrielle Chanel.

Lagerfeld si-a imaginat un episod din viata lui Gabrielle Chanel, aceasta fiind in vacanta, in suburbiile Salzburg-ului, in 1954. La hotelul unde era cazata, aceasta intalneste un tanar baiat, liftier, care mai tarziu avea sa o inspire in a crea legendara jacheta care astazi ii poarta numele.

“Reincarnarea” evoca totodata si o alta era, aceea a imperiului Austro-Ungar, pe care Karl o defineste ca fiind inima anilor ’50. Cu  o asemenea distributie, designerul il numeste pe Pharrell un geniu, asteptam cu nerabdare ecranizarea “basmului” pe 1 decembrie, in care jacheta si o parte din misterul Chanel, vor fi transpuse si readuse la viata!

Articole asemanatoare
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică
Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche
Helvetansa are propriul canal de YouTube!
Cele mai bune rimeluri pe care ar trebui sa le incerci

Loading...

Comenteaza acest articol

“Reincarnarea”, o poveste de basm

by   1 min
0