Tabu
lifestyle

“Reincarnarea”, o poveste de basm

Karl Lagerfeld face lumina asupra cum a luat nastere  cea mai faimoasa jacheta din lume, jacheta Chanel. “Reincarnarea”, este o poveste de basm care acompaniaza colectia 2014/15 Métiers d’art, care va fi prezentata la  Paris-Salzburg, pe 1 decembrie. Protagonistii basmului sunt Cara Delenvigne, care este de asemenea si fata campaniei 2014/15 Métiers d’art,  Pharrell Williams, care a pus si soundtrack-ul clipui, “CC World”, si Geraldine Chaplin, in rolul femeii care a revolutionat universul modei, Gabrielle Chanel.

Lagerfeld si-a imaginat un episod din viata lui Gabrielle Chanel, aceasta fiind in vacanta, in suburbiile Salzburg-ului, in 1954. La hotelul unde era cazata, aceasta intalneste un tanar baiat, liftier, care mai tarziu avea sa o inspire in a crea legendara jacheta care astazi ii poarta numele.

“Reincarnarea” evoca totodata si o alta era, aceea a imperiului Austro-Ungar, pe care Karl o defineste ca fiind inima anilor ’50. Cu  o asemenea distributie, designerul il numeste pe Pharrell un geniu, asteptam cu nerabdare ecranizarea “basmului” pe 1 decembrie, in care jacheta si o parte din misterul Chanel, vor fi transpuse si readuse la viata!

ARTICOLE SIMILARE

Steven Seagal angaja “sclave sexuale”?

realitatea

Pamela Anderson din nou în costumul din Baywatch

realitatea

Fotografie şi degustare de bucate

Cronica anilor de foc

Plina de vergeturi! Uite-o pe Rihanna fara Photoshop

Până când sexul ne va despărţi

Scrie un comentariu