Tabu
Image default
lifestyle

“Reincarnarea”, o poveste de basm

Karl Lagerfeld face lumina asupra cum a luat nastere  cea mai faimoasa jacheta din lume, jacheta Chanel. “Reincarnarea”, este o poveste de basm care acompaniaza colectia 2014/15 Métiers d’art, care va fi prezentata la  Paris-Salzburg, pe 1 decembrie. Protagonistii basmului sunt Cara Delenvigne, care este de asemenea si fata campaniei 2014/15 Métiers d’art,  Pharrell Williams, care a pus si soundtrack-ul clipui, “CC World”, si Geraldine Chaplin, in rolul femeii care a revolutionat universul modei, Gabrielle Chanel.

Lagerfeld si-a imaginat un episod din viata lui Gabrielle Chanel, aceasta fiind in vacanta, in suburbiile Salzburg-ului, in 1954. La hotelul unde era cazata, aceasta intalneste un tanar baiat, liftier, care mai tarziu avea sa o inspire in a crea legendara jacheta care astazi ii poarta numele.

“Reincarnarea” evoca totodata si o alta era, aceea a imperiului Austro-Ungar, pe care Karl o defineste ca fiind inima anilor ’50. Cu  o asemenea distributie, designerul il numeste pe Pharrell un geniu, asteptam cu nerabdare ecranizarea “basmului” pe 1 decembrie, in care jacheta si o parte din misterul Chanel, vor fi transpuse si readuse la viata!

ARTICOLE SIMILARE

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit

realitatea

Ea e VADUVA ALBA. Cea mai mare ucigasa a momentului

Ce-i mai place saorma: ANTONIA, dieta junk food! FOTO & VIDEO

Justin Timberlake, în pericol din cauza unei admiratoare fanatice

realitatea

Hugh Jackman, record pe Broadway

realitatea

Top 10 cele mai deștepte dive de la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu