Home > Agenda > Relaţia de iubire dintre Cătălin Botezatu şi Tania Budi!

Relaţia de iubire dintre Cătălin Botezatu şi Tania Budi!

Deşi au format acum 13 ani un cuplu, Tania Budi şi Cătălin Botezatu spun că tot ce îi leagă acum este o frumoasă relaţie de prietenie.

Cu toate acestea, fotografiile în care cei doi apar foarte apropiaţi dar şi mesajele de iubire nu încetează să apară.

De astfel, de curând Tani Budi a postat o fotografie care-i întruchipează pe cei doi pe contul său de socializare. Aceasta a alăturat pozei mesajul “LuV live!! Always LuV!”.

Chiar dacă toate indiciile duc spre ideea unei relaţii de iubire dintre ei, cei doi au declarat că nu vor să aibă din nou o relaţie sentimentală chiar dacă ei încă se iubesc.

Iubirea noastră va dăinui întotdeauna. Tania a apărut în viaţa mea când aveam mai mare nevoie de o persoană ca ea. M-am îndrăgosit de ea la prima vedere. În prezent avem cea mai frumoasă relaţie“, declara la începutul anului designerul.

Mai mult de atât, Cătălin Botezatu susţine că Tania Budi ar fi soţia ideală dacă ar decide să facă acest pas. “Dacă aş fi avut atunci mintea de acum, ar fi fost soţia mea. Şi acum ne mai întrebăm din când în când dacă e prea târziu.”, a spus Cătălin Botezatu într-o emisiune televizată.

Articole asemanatoare
tania budi
Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!
Dan Bittman a făcut-o praf pe Tania Budi! «Nici fundul ei nu mai e …»

Comenteaza acest articol

Relaţia de iubire dintre Cătălin Botezatu şi Tania Budi!

by   1 min
0