Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Robyn Crawford, asistenta personală a lui Whitney Houston, va lansa o carte de memorii în care va oferi detalii intime despre relația pe care a avut-o cu regretata artistă. Volumul se va numi Song for You: My Life With Whitney Houston și va fi lansat pe 5 noiembrie. Se zvonea de mult timp că Whitney a avut o relație lesbiană cu una dintre asistentele sale. Dar abia în 2016, Bobby Brown, fostul soț al artistei, a confirmat zvonul.

Crawford se consideră „prietena de încredere” a cântăreței. Aceasta a hotărât să rămână afară din lumina reflectoarelor și s-o păstreze pe Whitney Houston aproape de inima ei. În cartea sa de memorii, femeia vrea să împărtășească lumii povestea de dragoste și relația complicată pe care a avut-o cu confidenta sa. Whitney Houston a negat mereu că se iubea cu asistenta sa. Însă lumea bănuia că era bisexuală şi avea o relaţie cu una dintre asistentele sale personale, Robyn Crawford.

Și în documentarul despre viața cântăreței – Whitney- , lansat anul trecut, prietenii apropiați ai vedetei au dezvăluit orientarea sexuală a acesteia. Totuși, relația cu asistenta sa personală a fost imposibilă din cauza presiunii mediatice. Robyn Crawford a lucrat alături de Whitney Houston mai bine de 20 de ani. Bunii săi prieteni sunt de părere că Whitney, care a murit în urma unei supradoze în anul 2012, ar fi trăit și astăzi dacă ar fi avut curajul să-şi recunoască orientarea sexuală.

În documentar, un prieten apropiat al cuplului Bobby Brown & Whitney Houston a declarat: „Nu cred că era lesbiană, ci bisexuală. Robyn îi oferea lui Whitney liniște și calm, iar astfel ea și-a găsit echilibrul.” Contactată de producătorii documentarului, Robyn Crawford a refuzat să participe la realizarea lui. Cu toate acestea, ea a declarat că a reușit să treacă peste evenimente și abia acum și-a făcut curaj și a decis să facă lumină asupra acestui subiect.

„Cu căldură, sinceritate și un impresionant bagaj de amintiri, Robyn oferă cititorilor o perspectivă asupra vieții și carierei lui Whitney”, se arată într-un comunicat. „Aceasta următește anii de când ea și Whitney s-au întâlnit, înregistrarea și lansarea primul ei album, precum și succesul pe care l-a cunoscut mai târziu”. Robyn a fost acolo când artista a mers în primul turneu muzical, când a jucat în Bodyguard, când s-a căsătorit și când a născut primul ei copil.

„Ea e sora pe care nu am avut-o niciodată. Mama mi-a spus că atunci când ştii adevărul dar lumea te înconjoară de minciună să nu lupt. Oamenii mă văd cu Robyn şi trag propriile concluzii. În orice caz, cui îi pasă ce fel de om eşti? Ce fac alţii nu ar trebui să fie de interes. Las oamenii să vorbească. Nu mă deranjează zvonurile pentru că ştiu că sunt neadevărate. Nu îmi pasă“, spunea Whitney Houston, în 1987, atunci când a fost întrebată de o presupusă relaţie cu Robyn Crawford.

Whitney Houston a murit în 2012 înecată în cada dintr-un hotel din Los Angeles în urma unei supradoze accidentale de cocaină. Unicul ei copil, Bobbi Brown, a fost descoperită la rândul ei fără semne vitale în cada din reşedinţa ei din Georgia, în ianuarie 2015. Tânăra a murit în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani. Moartea ei s-a produs la trei ani după decesul mamei sale celebre.

ARTICOLE SIMILARE

Trupa Taxi – demers împotriva violenței asupra femeilor

Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl

Andreea Damian

Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei

realitatea

Primăvara pop art – Noul parfum Bond N°9

realitatea

Motivul pentru care Dragoș Moștenescu s-a mutat la Londra

Tabu Tabu

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu