Home > Lifestyle > Stiri > Relația perfectă: Există?

Relația perfectă: Există?

Căsătoriile și relațiile sunt total diferite în zilele noastre, față de cum erau acum mulți ani în urmă.
Mai mult de 50% dintre relațiile societații contemporane în care trăim sunt sortite eșecului.
Am început să cedăm prea ușor și în momentul în care suntem provocați, renunțăm; întalnirile din ziua de azi sunt mai mult cantitative decât calitative.

Sunt foarte multe lucruri pe care le putem face pentru o îmbunătățire calitativă a relației.
Fericirea nu plutește în aer, nu zboară ca un fluture, așteptând să o prinzi…

 Fericirea ar putea fi privită ca o stare interioară pe care ți-o construiești singur, care îți aparține și pe care doar trebuie să o descoperi. Sau poate greșesc. Poate că deja fericirea există în viața ta,  prin prezența unor persoane dragi sufletului tău; fericirea trebuie doar sa o vezi în juru-ți, învățând să apreciezi persoanele de lăngă tine.

Fiecare ar vrea poate relații de basm, unde dragostea durează până la nesfărșit.

Însă, ni s-a tot spus că în viața trebuie să acceptăm compromisuri necesare pentru o relație fericită/împlinită.
Într-adevar, relațiile sunt dificile. Intervin neânțelegeri care afectează bunul mers al acesteia.
 Îmi este imposibil să cred că problemele nu au rezolvare. Dacă există comunicare între parteneri, totul se poate rezolva. Fiecare zi petrecută alături de persoana iubită te ajută să urci cumva treptele cunoașterii, fie că e vorba de cea a relației, a partenerului sau a propriei persoane.

 Dacă reusești să treci peste anumite conflicte, relația ta devine mai solidă. Sinceritatea si încrederea în partener este poate cheia unei relații perfecte.

 Trebuie să inveți să lupți pentru relația ta, pentru persoana de lângă tine. În fiecare zi o să descoperi lucruri noi și … nu te lăsa pagubaș în momentul în care ceva iți pare imposibil de realizat.

Există relația perfectă? Răspunsul este DA. Relațiile perfecte există.

Pentru a fii fericit alături de partener, trebuie să predomine întelegerea, respectul reciproc, încrederea.
Nu trebuie să renunți la cunoștințe și prieteni pentru asta, totul poate fii combinat într-un mod plăcut, păstrând astfel armonia în cuplu și o viața socială cu care erai obișnuit.

Nu știm niciodata cât dureaza o relație. Aici nu depinde de noroc sau de soartă, ci pur și simplu de ce reușim să construim. Relațiile functionează perfect doar în momentul în care partenerii se plac cu adevarat. Nu există jumatați de masură. Trebuie să-ți placă sau nu.
Într-o relație este nevoie de doi.
Două persoane care tind spre același lucru: armonia si fericirea într-o relație.
Atâta timp cât ești autentic și permiți persoanei de lângă tine să își pastreze autenticitatea, ai toate șansele pentru o relație perfectă.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
viață fericită
Cele trei ecuații pentru o viață fericită, chiar și în timpul unei pandemii
coronavirus
Dragostea în vremea coronavirusului: modul în care distanțarea socială vă afectează relația de cuplu
Ziua Internațională a Fericirii
Azi marcăm Ziua Internațională a Fericirii

6 Responses

 1. Aytana

  Scriu acest comentariu cu speranta ca ai sa citesti…M-a impresionat povestea ta Razvan.
  Ma bucur din suflet ca ai avut curajul sa impartasesti adevarul pentru ca ma gandesc ca si pentru tine e ca o eliberare.Oamenii care vor rezona cu tine te vor intelege si nu te vor condamna.Cred ca fiecare om isi are griul sau vizibil sau invizibil din propria viata pentru ca asta e lumea nebuna in care traim.
  Iti doresc din tot sufletul sa iti fie bine…si sunt sigura ca puterea gandurilor bune a oamenilor care iti vor fi alaturi in urma interviului din Tabu or sa fie benefice.Si nu ma refer la vrajitorii sau alte chestiute de genul ci la energia pozitiva care vine din oameni caci in asta cred.
  Cu drag A.

 2. Rebecca

  Se pare ca degeaba lasam comenturi aici caci ele nu sunt publicate.Asta e politica revistei?sa aleaga doar comentariile care ii convin (adica doar acele care il incurajeaza pe domnul ciobanu?) de ce nu sunt publicate si comentariile in care sunt spuse si alte pareri?nu am folosit cuvinte urate, doar am spus adevarul!!!

 3. Rebecca

  din cate am auzit ciobanu isi schimba numerele de telefon mai ceva ca pe sosete.acum intrebarea logica este cum vrei sa te sune lumea sa iti ureze la multi ani de 1 ianuarie sau sa iti spun craciun fericit daca esti de negasit?

 4. Rebecca

  din bun simt fata de persoanele care te-au ajutat si ai disparut fara sa spui nici macar un multumesc,ar fi trebuit sa dai tu un telefon sa urezi un la multi ani sau un craciun fericit!

 5. Rebecca

  observ ca alt gen de mesaje nu sunt acceptate de aceasta revista,motiv pentru care trebuie sa trimit un mesaj cu linguseli si complimente false ca sa imi fie publicat:razvanel te iubim si te intelem prin ce ai trecut,saracutul de tine nu stiu cum ai putut indura de unul singur!

Comenteaza acest articol

Relația perfectă: Există?

by realitatea   2 min
6