Home > Agenda > Relatii constiente – Transformarea semnificatiilor

Relatii constiente – Transformarea semnificatiilor

Acest workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie, cat si celor care isi doresc una, intrucat, in ambele cazuri, cursul lucreaza asupra programelor vechi, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate in relatii de-a lungul vremii. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa te desprinzi de trecutul tau sau al parintilor in ce priveste relatiile, sa cresti iubirea existenta, sa ai mai multa usurinta si bucurie in orice context relational.

Exista  semnificatii pe care le asociem relatiilor, exista roluri bine conturate de vocea colectiva, atribuite femeii si barbatului, sotiei si sotului… De cele mai multe ori, aceste semnificatii, judecatile, punctele de vedere pe care le avem si le aparam, ne impiedica sa fim impliniti cu statutul pe care-l avem in plan relational.

O relatie constienta poate fi o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz.

Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Ne traim relatiile si viata, prea putin din alegeri libere si sentimente, si prea mult lasandu-ne condusi/dominati de povesti trecute, puncte de vedere imprumutate de la altii, limitari, frica, inhibitii… Inclusiv iluziile pe care ni le cream in copilarie/adolescenta, prin mesajele venite din exterior (prieteni, reviste, tv, religie, carti etc), despre dragoste si casatorie, stau in calea fericirii in doi, mai tarziu. Exista definitii clare in mintea fiecaruia, despre iubire si relatii. Iar aceste definitii se constituie in armuri care nu permit iubirii sa fie primite si daruite. Care sunt aceste definitii, in cazul tau?

Relatia inca este privita ca un fel de “taram al fagaduintei”. Ne iluzionam adesea, in urma celor citite, auzite sau invatate, ca odata indragostiti, iar mai apoi casatoriti, vom fi fericiti pentru totdeauna. Realitatea insa nu arata deloc asa si, de cele mai multe ori oamenii care fac aceste proiectii ajung sa fie mai nefericiti si mai singuri in relatii decat erau inainte. Si asa va fi mereu, pana nu intelegem ca asumarea unei relatii este o alegere constienta de transformare si crestere, un angajament in primul rand fata de propria fiinta, o calatorie a inimii. Si ca o relatie este o alegere, nici buna, nici rea. Iar a fi singur/a este, de asemenea, o alegere.

Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa fie o sursa de provocari puternice. Vazand ce se intampla cu relatiile, a fost creat acest workshop pentru a veni in intampinarea oamenilor angajati sa se primeasca pe ei, sa-si primeasca partenerii cu inima deschisa, sa FIE ei insisi in orice context relational.

Daca simti ca e momentul sa transformi semnificatiile asociate relatiilor, care te opresc sa fii liber in a impartasi cine esti, daca esti gata sa primesti o relatie (sau lipsa ei) cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, esti asteptat cu drag la workshop-ul organizat de dr. Nicoleta Svarlefus!

 

Program:

Duminica 15 martie 2015, orele 10:30- 19:30 (ora de incheiere este aproximativa)

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

  • 177 lei pentru inscrierea pana la 9 martie inclusiv (prin completarea formularului si confirmarea platii)
  • 205 lei pentru inscriereadupa 9 martie
  • Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si asistent workshop)

Articole asemanatoare
Despre iubire, erotism și autocunoaștere
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală
Self workshop make-up cu Alina Brailescu
Workshop: Traieste viata pentru care ai fost creat!

Comenteaza acest articol

Relatii constiente – Transformarea semnificatiilor

by realitatea   2 min
0