Home > Sex-Relatii > Dragoste > Relatiile la distanta: iluzie sau contibutie la frumoase povesti de dragoste

Relatiile la distanta: iluzie sau contibutie la frumoase povesti de dragoste

Secolul vitezei acapareaza tot. Dragostea isi pierde conturul, distanta se instaleaza in cupluri, tehnologia pare a fi singura ce ne mai pastreaza aproape. Relatiile la distanta sunt tot mai dese, pretextele tot mai puternice, insa povesti de dragoste exista sub orice forma.

Imi place sa privesc in jur, sa privesc chipuri, actiuni, comportamente. Imi place sa analizez in tacere, iar asta ma predispune la a pune etichete de multe ori. Nu-mi plac prejudecatile, dar le intrebuintez atat de des. Privesc fuga disperata a oamenilor, dorinta de a avea averi. Le vad privirile debusolate. Nu mai stiu incotro sa o mai apuce. Caut fericire in ei, insa nu o prea gasesc. Ma ratacesc in haosul pe care-l provoaca amalgamul asta de suflete.

relatiile-la-distanta-iluzie-sau-contributie-la-frumoase-povesti-de-dragoste1Ma face fericita sa privesc batrani tinandu-se de mana, dupa o viata in care au facut asta. Mainile sunt cele mai sincere parti ale corpului, iar ei si le-au mangaiat o viata, fara a se plictisi acum, cand dragostea e ce le-a ramas mai de pret. Ma face fericita sa vad tinere cupluri strangandu-se nebuneste in brate la metrou ori pe strada ori in magazin. Indiferent unde-i vad, gestul lor ma face fericita. Cei mai multi pot considera asta necunviincios. Poate pentru unii o imbratisarea trebuie sa se consume acasa, nu sub privirile curiosilor. Poate asa e, insa mie imi plac. Intotdeauna o sa imi placa sa vad iubirea, in toate formele ei. Ce poate fi mai frumos decat sa iti poti atinge fericirea ce paseste alaturi de tine? Relatiile la distanta sunt dovada frumusetii pe care gesturile marunte facute in orice moment al zilei, indiferent de locul in care te afli, le poarta.

Relatiile la distanta sunt reale?

Imaginea pixelata a persoanei iubite vazuta din varful patului pe ecranul unui laptop nu este un scenariu menit sa aline indragostitii. O voce auzita prin telefon nu are aceeasi caldura. Un emoticon cu o imbratisare nu are acelasi efect. Si totusi, relatiile la distanta exista, iar dragostea e reala, chiar daca zeci, sute sau mii de kilometri despart maini ce ar fi trebuit sa se atinga. Iubirea se simte la fel, indiferent de distanta. Peisajul este trist, scenariul este trist, insa posibilitatea revederii amplifica iubirea in cuplu. Daca o relatie poate rezista in lipsa proximitatii, acolo e iubire.

relatiile-la-distanta-iluzie-sau-contributie-la-frumoase-povesti-de-dragoste2Relatiile la distanta te pot face sa apreciezi apropierea mai mult?

Sunt adepta mangaierilor, strangerilor nebunesti de mana, imbratisarilor si sarutarilor. Paradoxal, nu sunt adepta romantismului. Pentru mine o seara romantica in cuplu se rezuma la o pizza mancata din varful patului, privind la serialul preferat sau la o simpla plimbare prin parc, in timp ce vorbim toate non-sensurile ce ne trec prin cap. Romantismul nu are definitie, noi il cream in functie de propriile dorinte. Cu toate acestea, kilometri ce se interpun intr-o relatie nu prea contribuie la seri definite ca fiind “romantice” sau la dimineti dragastoase impreuna. Insa, cred ca distanta intervenita la un moment dat face apropierea mult mai dulce. Daca ai simtit durerea departarii, nu poti sa nu traiesti din toata inima bucuria apropierii. Relatiile la distanta exista, sunt dificile, insa daca rezista, contureaza cea mai frumoasa poveste de dragoste posibila.

Vezi si: 

https://www.tabu.ro/cum-s-nu-ti-lasi-relatia-distrus-de-distant/ 

https://www.tabu.ro/top-cele-mai-frumoase-melodii-de-dragoste/ 

https://www.tabu.ro/de-ce-ne-indragostim/


Articole asemanatoare
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
Cupluri celebre ale anului 2017

Loading...

Comenteaza acest articol

Relatiile la distanta: iluzie sau contibutie la frumoase povesti de dragoste

by Georgiana Oprea   2 min
0