Tabu
Image default
HEALTH

Remediul german străvechi care scade colesterolul

Colesterolul este un tip de grăsime care se găseşte în lipide şi care poate fi periculos pentru inimă dacă se acumulează în exces. Nivelul crescut de colesterol poate favoriza dezvoltarea unor plăci de aterom pe vasele de sânge, care împiedică circulaţia normală a sângelui către organele vitale. Astfel, se poate ajunge la boli de inimă sau accident vascular cerebral!

Pe lângă schimbarea stilului de viaţă, care presupune o alimentaţie sănătoasă, mişcare, menţinerea unei greutăţi normale, renunţarea la fumat, şi tratamentul medicamentos recomandat de medic, există câteva remedii la care poţi apela pentru a ţine sub control nivelul colesterolului.

Cel mai eficient pare să fie remediul german străvechi, care dă roade din primele zile. Această băutură nu numai că scade nivelurile de colestero, dar ajută de curățarea arterelor, la prevenirea infecțiilor și la întărirea sistemului imunitar. În plus, veți observa o îmbunătățire și a altor funcții ale organismului.

Preparatul este extrem de ușor de obținut și cu siguranță aveți toate ingredientele la îndemână.

Tot ce trebuie să faci este să consumi alimente și băuturi care scad LDL (colesterolul rău) sau stimulează lipoproteinele cu densitate mare (HDL). De aceea acest tratament funcționează atât de bine. Lămâia are proprietăți de detoxifiere, confer energie și ajută la digestive. Ghimbirul la rândul său are proprietăți antiinflamatoare, pe când usturoiul va „dezlipi” particulele de colesterol de pe pereții arterelor.

Ai nevoie de 4 căței de usturoi, 2 linguri de ghimbir praf, 4 lămâi, apă și opțional, miere. Tăiați lămâile felii, cu tot cu coajă. Separat, pisați usturoiul și amestecați-l cu ghimbirul, până obțineți o pastă. Adăugați acest amestec și feliile de lămâi într-un vas cu apă, și așteptați până când preparatul atinge punctul de fierbere. Amestecați frecvent! Se recomandă să-l consumați pe stomacul gol, cu aproximativ două ore înainte de masă, zilnic, timp de trei săptămâni. Apoi, faceți o pauză timp de o săptămână, după care reluați tratamentul pentru încă trei săptămâni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt beneficiile salinoterapiei? (P)

Andreea Damian

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Andreea Damian

Studiu – băuturile îndulcite cresc riscul de cancer

Andreea Damian

Totul despre alergiile de primăvară: cauze, simptome și tratament

Andreea Damian

De ce sa alegem un antrenament de tipul High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)?

realitatea

Cum să-ți întărești sistemul imunitar pentru a evita răcelile și coronavirusul

Andreea Damian

Scrie un comentariu