Tabu
Image default
FASHION

Reminder: V for Vintage

Evenimentul are loc la Cafepedia (Str. Pictur Arthur Verona nr 2), de la pranz pana seara (12:00-20:00), deci aveti destul timp sa faceti o plimbare domoala prin timp, sa zaboviti printre antichitat mai apoi printre rochii de demoazele cochete interbelice, sa auziti primele cuvinte rostite de anii 40, 50, 60 si de fratii lor mai mici (anii 70, 80 si mezinul, 90).

Printre shopurile care vor participa se numara Vintage Boutique, Evintage, V4vintage Shop, Vintaggeria,  Biba Bazar, Mademoiselle Vintage, Cooperativa89, Atelier Aiurea, Naïve Design, dar si multi altii.

Si cum “tineri din ziua de azi” au mereu ceva de spus, minunati designeri “tineri” isi vor spune si ei oful, cu colectii vintage pregatite special penru eveniment.  Va asteapta colectii de la Ana Alexe, Carla Szabo, Kristina Dragomir, Claudia Castrase, George Neagu, Agatha Blanck, Circuit Bored  si Ancient Future.

Gata costumati si dichisiti, puteti participa la concursul care va desemna cel mai original look si puteti rasfoi si cumpara cartile oferite de vintage connaiseurii Noi Media Print.

Dupa ora 20:00, targul spune noapte buna si incepe petrecerea, tot vintage si ea, cu DJ Camil.

Un eveniment pentru cunoscatori, pentru placerea ochilor educati si a trupurilor care stiu sa imbrace si sa se miste in forme dezirabile.

Sa recapitulam: 11 octombrie, Cafepedia, intre orele 12:00 si 20:00, bilet de intrare 10 RON, cu o bautura inclusa. Dress code: vintage.

Detalii  pe www.v4vintage.blogspot.com 


Biba Bazar – Articole noi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Mama Gisele Bundchen în Vogue S.U.A

realitatea

TREND ALERT | Geanta verii 2022 e din sticlă suflată

Andreea Damian

Coco Chanel avant

realitatea

Designerii chinezi, hotărâţi să cucerească lumea!

Pantofii “catalige” by Nina Ricci

realitatea

Expoziţia dedicată lui Alexander McQueen, una dintre cele mai vizitate din istorie

realitatea

Scrie un comentariu