Home > Agenda > Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Renée Zellweger

Renée Zellweger e de nerecunoscut în rolul legendarei actrițe și cântărețe Judy Garland. Ea va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat ultimilor ani din cariera „celei mai bolnave dive” de la Hollywood.

Renée Zellweger JudyPrima imagine cu Renée interpretând-o pe Judy a fost publicată de producătorii filmului pe Twitter. Fanii au surprins o Renée Zellweger total diferită de blonda gingașă pe care o știm cu toții din „Jurnalul lui Brigdet Jones”. Asemănarea dintre ea și Judy e copleșitoare.

Filmul, care se va intitula „Judy”, prezintă ultimele concerte susţinute de Judy Garland la Londra, la sfârşitul anilor 1960, și va fi regizat de cineastul Rupert Goold. Scenariul filmului „Judy” a fost scris de Tom Edge, cunoscut pentru serialul „The Crown”, produs de Netflix.

Acţiunea peliculei începe în iarna anului 1968, când Judy Garland a călătorit la Londra pentru a susţine o serie de concerte cu casă închisă la Talk of the Town, o sală de spectacole denumită în prezent Hippodrome Casino. Aceeaşi perioadă din viaţa actriţei şi cântăreţei Judy Garland a reprezentat şi partea centrală a spectacolului de teatru „End of the Rainbow”, realizat pe baza piesei omonime scrise în 2005 de Peter Quilter şi care a fost jucat la Sydney, Londra şi New York.

Actriţa Judy Garland, interpreta personajului Dorothy din filmul-cult „Vrăjitorul din Oz“, a fost „cea mai bolnavă divă de la Hollywood“, conform unor declaraţii făcute de fosta sa asistentă, Stevie Phillips, într-un interviu acordat publicaţiei „Daily Mail”.

Este binecunoscut faptul că Judy Garland, născută Frances Ethel Gumm, se confrunta cu dependeţa de droguri, care a dus la declinul carierei sale şi, în cele din urmă, la moartea sa, în anul 1969, la doar 47 de ani.

 

Articole asemanatoare
Hollywood
15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich
Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto
Istoria coafurilor
Celebritati care sufera de rozacee

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

by Andreea Damian   1 min
1