Tabu
Image default
lifestyle

Reîntoarcerea spectaculoasă a Tinei Turner

Acum 8 ani, Tina Turner își anunța oficial retragerea. Cu toate acestea, duminică, 19 octombrie, la HP Pavilion din San Jose, cântăreața în vârstă de 68 de ani și-a etalat celebrele picioare – care păreau să se miște independent în fustița mini – într-un concert incendiar.

Turner nu are un album nou pe care îl promovează si cu toate că a avut o apariție la premiile Grammy din acest an, artista nu a mai fost în lumina reflectoarelor de foarte mult timp.

Biletele de la cele 2 concerte din Bay Area s-au vândut în primele două zile, prețul începând de la 150 $.

Tina i-a răsplatit pe spectatori cu un show de două ore și jumătate, dansând cu aceeași forță din tinerețe, schimbând costume și cântând melodii cunoscute de peste 50 de ani.

Cântăreața a declarat că în timpul pe care l-a petrecut departe de scenă nu a realizat cât de minunate sunt momentele și energia unui spectacol live.

În prima parte a concertului, Tina a cântat binecunoscutele hit-uri “Typical Male”, “What’s love got do with it” și “Private dancer”. A încheiat setul cu o reconstituire a personajului pe care l-a interpretat în filmul Mad Max , cântând “We don’t need another hero.”

După pauză, Turner s-a întors pentru a cânta coveruri precum “Help” de la Beatles, “Let’s stay together” de la Al Green și "Jumpin’ Jack Flash"/"It’s Only Rock and Roll" de la Rolling Stones.

Din recitalul Tinei nu au putut să lipsească “The best” și “Proud Mary” demonstrând publicului că anii nu au trecut nici peste vocea ei și nici peste…picioarele ei.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine și-a scos câinele la plimbare

realitatea

Enzo Bertini, multibrand shoe store

realitatea

Ce spune Eva Mendes despre Ryan Gosling

realitatea

CEZAR OUATU desfiintat de presa straina!

UITE cat castiga Mircea Badea, Mihai Gadea sau Victor Ciutacu!

De la OBEZA la SILFIDA. Vedeta care a slabit 40 de kilograme!

Scrie un comentariu