Tabu
Image default
lifestyle

Reîntoarcerea spectaculoasă a Tinei Turner

Acum 8 ani, Tina Turner își anunța oficial retragerea. Cu toate acestea, duminică, 19 octombrie, la HP Pavilion din San Jose, cântăreața în vârstă de 68 de ani și-a etalat celebrele picioare – care păreau să se miște independent în fustița mini – într-un concert incendiar.

Turner nu are un album nou pe care îl promovează si cu toate că a avut o apariție la premiile Grammy din acest an, artista nu a mai fost în lumina reflectoarelor de foarte mult timp.

Biletele de la cele 2 concerte din Bay Area s-au vândut în primele două zile, prețul începând de la 150 $.

Tina i-a răsplatit pe spectatori cu un show de două ore și jumătate, dansând cu aceeași forță din tinerețe, schimbând costume și cântând melodii cunoscute de peste 50 de ani.

Cântăreața a declarat că în timpul pe care l-a petrecut departe de scenă nu a realizat cât de minunate sunt momentele și energia unui spectacol live.

În prima parte a concertului, Tina a cântat binecunoscutele hit-uri “Typical Male”, “What’s love got do with it” și “Private dancer”. A încheiat setul cu o reconstituire a personajului pe care l-a interpretat în filmul Mad Max , cântând “We don’t need another hero.”

După pauză, Turner s-a întors pentru a cânta coveruri precum “Help” de la Beatles, “Let’s stay together” de la Al Green și "Jumpin’ Jack Flash"/"It’s Only Rock and Roll" de la Rolling Stones.

Din recitalul Tinei nu au putut să lipsească “The best” și “Proud Mary” demonstrând publicului că anii nu au trecut nici peste vocea ei și nici peste…picioarele ei.

ARTICOLE SIMILARE

O recunoasteti? Carmen Brumă şi-a pus ochelari de vedere

Ghici cine…

realitatea

Kate Middleton în rochie de mireasă creație Victoria Beckham?

realitatea

Primele imagini de la nunta lui Justin Timberlake cu Jessica Biel

Ilinca Vandici, gafa monumentala in direct! Sefii din PRO sunt foc si para!

Se marita KRISTEN STEWART! Vezi cu cine!

Scrie un comentariu