Home > Health > Diete > A renunţat definitiv la alcool și a slăbit 30 kg. Diferențele sunt uriașe

A renunţat definitiv la alcool și a slăbit 30 kg. Diferențele sunt uriașe

alcool

Acum şapte ani, Jelly Devote, un cunoscut influencer din Suedia, avea obiceiul de a ieşi şi a bea alcool cu prietenii cam de trei ori pe săptămână. Fotografiile de pe Instagram confirmă fostul ei stil de viaţă.

Jelly nu a mai pus la socoteală episoadele de mahmurală, care au venit la pachet cu consumul de alcool. Berea şi cidrul se aflau printre băuturile ei preferate. Şi-a dat seama că fizicul său a trecut prin schimbări majore, aşa că a hotărât să zică stop.

https://www.instagram.com/p/BibHsuLnfw3/?utm_source=ig_embed

Tânăra de 27 de ani a renunţat la alcool, nopţi pierdute şi mahmureli care o ţineau mai toată ziua în pat. Jelly Devote s-a apucat de sport și a început să mănânce sănătos. Devote a mărturisit că era în mare parte sedentară și consuma produse de tip fast-food, cum ar fi cartofi prăjiți, chipsuri, suc acidulate, și „nici măcar o singură legumă. Tot ce am făcut a fost să petrec și să stau pe canapea”, spune ea.

https://www.instagram.com/p/BgrlNhMnEK3/?taken-by=jellydevote

Când avea 21 de ani, și-a dat că arată oribil în bikini și a decis să renunțe la vicii. În șase ani de zile, a slăbit 30 de kilograme. De la 75 de kg a ajuns la 45, iar transformarea este spectaculoasă, după cum reiese și din postările ei de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BiUWXDNnXJk/?utm_source=ig_embed

Acum, Devote mai bea, dar foarte rar câte un pahar de şampanie sau vin. Face sală destul de des şi bea multă apă, iar rezultatul este evident. Brusc, de când a slăbit, a ajuns să aibă peste 570.000 de followers pe Instagram. În diferite postări, ea explică cum a slăbit şi care este stilul de viaţă pe care l-a adoptat.

 

 

Articole asemanatoare
creierul
Obiceiul nociv care îți distruge creierul
Mallorca și Ibiza va împiedica consumul excesiv de alcool al turiștilor – în câteva zone
Crăciun
Milenarii consumă acum mai puțin alcool și cred că e cool să facă un Crăciun teetotal
ketamina
Ketamina ar putea fi folosită pentru tratarea dependenței de alcool

3 Responses

  1. Danciu

    Slabitul este o preocupare care iti ocupa foarte mult timp. Trebuie sa te ocupi si de stilul de viata, de ceea ce manaci pentru a nu acumula kilograme si de exercitiile fizice pe care trebuie sa le faci regulat pentru sanatatea organismului si pentru tonifiere.

Comenteaza acest articol

A renunţat definitiv la alcool și a slăbit 30 kg. Diferențele sunt uriașe

by Andreea Damian   1 min
3