Home > Lifestyle > Stiri > Replici memorabile de la Globurile de Aur 2012

Replici memorabile de la Globurile de Aur 2012

Ca dupa fiecare gala importanta, raman in urma nu doar premiile, dar si o serie de citate mai mult sau mai putin amuzante, cu mai multa sau mai putina incarcatura emotionala. Sa le vedem pe cele mai interesante dintre acestea.

“Globurile de Aur sunt ca si Oscarurile, doar ca nu sunt la fel de respectate. E ca si cum ai compara-o pe Kim Kardashian cu Kate Middleton, adica mai galagioasa, mai beata, mai putin cizelata si mai usor de cumparat. Dar acest fapt nu a fost dovedit inca.” – Ricky Gervais, gazda show-ului.

“Ca sa fiu sincer, Matt LeBlanc din film e mult mai interesant decat Matt LeBlanc din realitate!” – Matt LeBlanc

“Am stat de vorba cu mama inainte de a veni aici si mi-a zis sa ma distrez, dar sa stau linistit pentru ca premiul va fi castigat de Guy Pierce!” – Peter Dinklage, castigatorul premiului pentru cel mai bun actor secundar intr-o miniserie sau serial. Si Guy Pierce era nominalizat la aceeasi categorie.

“Am castigat acest premiu pentru prima data la 15 ani si primul lucru pe care l-am facut dupa ce am parasit scena a fost sa izbucnesc in lacrimi pentru ca nu le multumisem parintilor mei. In seara asta, mama mea e cu mine.” – Clare Danes

“As vrea sa le multumesc celor doua studiouri care ne-au ajutat sa demosntram ca eu si Peter Jackson am putea face un film dupa cartea de telefoane!” – Steven Spielberg

“Doamne ce tremur! Doamne Dumnezeule, o sa cad de pe tocurile astea inalte!” – Octavia Spencer, castigatoarea Globului pentru cea mai buna actrita secundara.

“Nevasta-mea ma tot intreba de ce nu fac si eu o data in viata un film la care sa se poata uita si fiica noastra!” – Martin Scorsese, castigatorul celui mai bun regizor pentru “Hugo”, un film care poate fi catalogat ca pentru copii.

“Ma straduiesc sa imi domolesc erectia!” – Seth Rogen care a prezentat alaturi de Kate Beckinsale

“Inca sunt virgina. Ricky, de ce nu ma ajuti sa schimb asta? Hai, ca n-am mai sarutat o fata de cativa ani… la televizor!” – Madonna catre Ricky Gervais care o introdusese facand o referire ironica la piesa ei “Like a Virgin”.

Articole asemanatoare
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
Ricky Gervais l-a supărat pe Tom Hanks deși cel mai șifonat a ieșit CEO-ul Apple Tim Cook
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
The Irishman
Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

1 Response

  1. Pingback : Replici memorabile de la Globurile de Aur 2012 | Elodia

Comenteaza acest articol

Replici memorabile de la Globurile de Aur 2012

by realitatea   1 min
1