Home > Reprezentatie Vienna Classic Christmas la matineu

Reprezentatie Vienna Classic Christmas la matineu

Strauss Festival Orchestra prezintă Spectacolul “Vienna Classic Christmas”, de luni, 19 decembrie, ora 19.30, de la Sala Palatului va avea o reprezentaţie şi la matineu, începând cu ora 16.30. Deoarece sărbătorile de iarnă sunt un moment special pentru fiecare dintre noi, organizatorii evenimentului au venit în întâmpinarea publicului cu o ofertă irezistibilă: “Happy Classic Monday”! Oferta parafrazează conceptul american de “Black Friday” şi îl transferă în domeniul artistic. Fiecare categorie de bilete la matineu va fi redusă cu 40% faţă de preţul de vânzare al biletelor de la ora 19.30. Astfel, preţul unui bilet la categoria VIP va putea fi achiziţionat cu 120 de lei (faţă de 200 de lei); la categoria I cu 90 de lei (faţă de 150 de lei); la categoria a II-a cu 60 de lei (faţă de 100 de lei) şi la categoria a III-a cu 30 de lei (faţă de 50 lei).

Concertul susţinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaşează între toate celelalte evenimente care abundă în această perioadă a anului. Artiştii sunt recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor. Sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice. Spectacolul pe care îl oferă orchestra este unul total, care satisface atât auditivul, cât şi vizualul, dar, mai ales, emoţionalul: orchestra dirijată de Peter Guth este însoţită de celebra soprană Monika Mosser şi de baletul Pegani, în coregrafia balerinei Raffaela Pegani.

Spectacolul pe care vi-l propunem, Vienna Classic Christmas la matineu în “Happy Classic Monday”, este asemenea unui cadou mult aşteptat, la care oricine aspiră.

Pătrundeţi în fascinanta lume vieneză, luni, 19 decembrie, ora 16.30, la Sala Palatului. Biletele se vor pune în vânzare vineri, 2 decembrie şi vor putea fi achiziţionate online, de pe www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro şi de la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”.


Comenteaza acest articol

Reprezentatie Vienna Classic Christmas la matineu

by   1 min
0