Home > Agenda > Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru noi, un EROU și spunem: RESPECT!

Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care într-o singură zi a primit peste 30.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagină care a fost vizualizata de peste 500.000 de utilizatori Facebook.

“Cum e posibil sa nu mori prabusindu-te de la 2000 de metri dar sa mori de frig cu lacrimile inghetate pe obraji in 2014? Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei!”, este unul dintre comentariile pline de frustrare postate pe pagina de Facebook.

Doamne, frumusete de fata, desteapta si serioasa! Au ucis-o niste incompetenti care poate peste cativa ani ar fi avut nevoie de ea, ca medic! Furie, asta simt! R.I.P. – Miha Ella

Felicitari celor care i-au descoperit fara aparatura, rusine organelor abilitate sa faca munca de identificare a pozitiei unde se afla avionul si supravietuitorii – Ionel Carstea

A platit cu viata incompetenta sistemului romanesc, indiferenta celor care ne conduc… – Gabriela Moraru

Rusine sa le fie autoritatilor au murit de frig omul ce a ajuns primul la ei spune ca fata avea hainele complet inghetate pe ea și lacrimile pe obraji îi erau inghetate. Sunt indignata de incompetenta autoritaților acesti oameni puteau trai daca erau gasiți la timp. Fata frumoasa cuvintele sunt mici pentru o durere asa de mare pentru familie, condoleanțe familiei și Dumnezeu sa te odihneasca! – Ana Olarescu

Cine va plati pentru moartea celor doi? Cine..? Multe intrebari, insa fara raspuns.. Este atat de trist, si fara cuvinte, ce se intampla in Romania – Monitu Tatiana

Vinovaţi pentru situaţia asta nu sunt oamenii care ar fi trebuit sa intervină mai rapid, nici medicii, nici nu mai stiu cine, ci absolut toţi românii care contribuie in fiecare zi, câte puţin, la “conturarea” ţării. Cei care votează prost, cei care s’en fout, care nu reactioneaza când văd ceva în neregulă, care lăsa , puţin câte puţin , învăţământul de izbeliste etc. Unde pot duce toate acţiunile astea decât la un sistem care nu funcţionează pe nicio parte – Cris Al

Te-ai născut într-o ţară care nu te merită. Ţi-au răsplătit sacrificiul de tânăr voluntar în slujba vieţii, lăsându-te să te stîngi pe-un vârf de munte rece. Lacrimile de pe obrazul tău, boabe îngheţate de rouă, rămân diamantele noastre de preţ! Ne-ai dat cea mai înalta pildă de sacrificiu. Cred că mântuirea acestei țări va veni numai de la tineri că ţine. Te vom iubi mereu. Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te primească în cetele lui de îngeri inocenţi!”, este doar unul dintre mesajele de pe pagina dedicată Aurei Ion.

Erai la începutul vieţii şi a unei cariere din cele mai nobile! Acum ai fost chemată în Ceruri să ai grijă de fiinţele celeste. Dumnezeu să aibă grijă de ţine, iar lumina cea fără de sfârşit să-ţi strălucească de-a pururea. Ai fost un înger printre oameni, vei fi un înger şi în Ceruri!”, scrie un alt mesaj.

”Nu avem cuvinte să explicăm ce simţim! Mai ales cei care suntem părinţi! Cum să te gândeşti că-ţi moare copilul în frig, un copil excelent! Din cauza indiferenţei! Oare dacă era faţă lui Ponta sau a lui Antonescu tot în 7 ore ajungeau la avionul respectiv?Vai de capul celor care puteau face mai mult şi nu au făcut! Dumnezeu să-i vadă! Condoleanţe familiei!”

”Nu sunt cuvinte de atenua durerea şi a consola părinţii unei brave studente, când moartea a răpit – o prea devreme. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet plăpând şi prea tânăr!”

DE ce oamenii buni care dorec să salveze alte vieţi pleacă din această lume! Pentru numele lui Dumnezeu de ce suntem aşa de indiferenţi unii faţă alţii!Sufletul tău acum se află acum sus lângă bunul Dumnezeu şi de acolo ne veghezi!Dormi în pace suflet nevinovat!Condoleanţe familiei tale copil nevinovat.”

Frumusețe de fată, desteaptă și serioasă! au ucis-o niște incompetenȚi care poate peste câțiva ani ar fi avut nevoie de ea, ca medic!! furie, asta simt”

S-a jertfit pentru o cauză. O cauză pe care mulți dintre noi nu o vor face niciodată. Ar fi bine să nu o uităm niciodată. Oare vom fi în stare? DUMNEZEU SĂ O IERTE!”

Articole asemanatoare
DRAMA incredibila a eroului din Apuseni, ARGENTIN TODEA
Medicul Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aura Ion
Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion
Fratele AUREI ION despre zvonul relatiei cu DR ZAMFIR!

Loading...

Comenteaza acest articol

Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

by realitatea   3 min
0