Home > Lifestyle > Restaurante apetisante, muzică bună și puzzle-uri Tabu

Restaurante apetisante, muzică bună și puzzle-uri Tabu

Sanziana Pop, vineri, Simian Mobile Disco la Arenele Romane

Unul dintre evenimentele prin care The Mission sărbătoresc zece ani de existență. Am ajuns pe la ora 10… lume putina. Ne-am asezat in jurul unei mese si i-am ascultat pe cei de la Moderat. Mi-au placut si nu anticipasem asta. S-a făcut ora unu și nu mai aveai loc să arunci niciun băț de chibrit. Toată lumea mâinile în aer și techno până în zorii zilei. N-am rezistat decât până pe la trei și jumătate, când îmi amorțiseră mâinile și somnul de frumusețe mă striga nervos.

Cristina Bazavan, O saptamina gurmanda, Vila Rodizio, Casa Universitarilor

 

Cum inca nu mi-este functionala bucataria in casa noua, testez de zor restaurantele din Zona Batistei- Rosetti. Asa am descoperit in aceasta saptamina cele mai bune stridii in Bucuresti (Vila Rodizio pe Str Ion Luca Caragiale), dar si o terasa ca in urma cu 20 de ani, in curtea unei case incredibil de frumoase. Casa Univesitarilor (pe strada Dionisie Lupu)

Pe terasa asta am vazut multi actori si regizori, oameni de televiziune, iar distractia suprema a fost cind l-am intrebat pe boduyguardul din curte daca se viziteaza casa.“pai daca e inchuiata cum sa se viziteze?!” dupa care ne-a adus cheile si ne-a facut un tur: sala de concerte, sala de dineu, sala mica de mese (“aici isi face ziua Constantinescu in fiecare an”, ne-a spus complice), biblioteca, scari spiralate interioare sau exterioare. O minunatie.

 

Daca ajuteti acolo rugati-l pe portar sa va arate casa. E mai tare decit un muzeu.

Toata redactia, sambata, Terasa Cismigiu

Sambata trecuta, la Terasa Cismigiu, Tabu a sarbatorit alaturi de prieteni numarul iulie-august dedicat Facebook. A fost un "event" la care s-au creat in dimensiuni reale grupuri, s-au tagguit persoane si s-a aprins spiritul competitiei. Orele de dupa-amiaza s-au scurs repede si placut. Prinsi in frenezia jocului, ne-am plimbat prin Cismigiu cu bicicletele oferite de Cicloteque, am ascultat live Alexandra & Alec, am negociat si am imbinat piese de puzzle si am dat premii.

Articole asemanatoare
Saptamanal Tabu: Teatru, film, memories și comedie
Săptămânal Tabu: Scoția, teatru, Bran , Kapitalism și Undertone
Povești de peste graniță, cocktail-uri sau shopping?
Barmani rapizi, creveți în sos roșu și petrecere în culori

Loading...

Comenteaza acest articol

Restaurante apetisante, muzică bună și puzzle-uri Tabu

by realitatea   1 min
0