Tabu
Image default
LIFESTYLE

Reteta dietetica – dovleac copt cu sos de nuci

Ingrediente:

  • 4 felii mai mari de dovleac
  • 200g nuci macinate
  • 2 linguri zahar sau miere
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • sare, piper, nucsoara

Taiati dovleacul in rondele cu grosimea de 8 – 10cm, apoi pe acestea jumatati, pentru a obtine doua arcuri mari de cerc, ca doua „barcute”. Curatati semintele si miezul moale care le tine. Ungeti cu ulei dovleacul si puneti-I la copt, la cuptor, la foc potrivit. Pentru sos, amestecati nucile cu zaharul sau mierea si cu laptele caldut, pana cand amestecul devine omogen si spumos. Puneti untul topit si continuati amestecarea 3 minute, apoi tur­nati sosul peste dovleacul fierbinte scos din cuptor. Condimentati, dupa plac, cu sare, piper, nucsoara

ARTICOLE SIMILARE

Două noi tratamente revoluţionare pentru cancerul de piele

realitatea

Rețetă pentru reducerea stresului cu 17% (VIDEO)

Andreea Damian

Cum a inceput povestea de iubire dintre Mircea Badea si Carmen Bruma!

RETETA naturista cu ajutorul careia MONICA TATOIU s-a vindecat de cancer

realitatea

Fosta sotie a lui Mircea N. Stoian vindeca oamenii doar printr-o simpla atingere cu mana

ROXANA CIUHULESCU, aşa cum nu te aşteptai să o vezi! Reacţia ei: “DEPRAVATĂ???”

Scrie un comentariu