Tabu
PEOPLESlider

Rețeta lui chef Florin Dumitrescu care va face senzație pe masa de Paște în acest an

Ne mai despart de Paște mai puțin de două săptămâni și gospodinele își fac deja planuri, se gândesc ce vor pune pe masa de Paște. 

Chef Florin Dumitrescu are o rețetă specială de plăcintă de berbecuț cu care sigur îi veți impresiona pe cei dragi.

Este o rețetă inspirată din cartea de bucate a regretatului Radu Anton Roman.

„Am reinterpretat reţeta sa, am adăugat ceva din stilul meu”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Pentru aluat aveti nevoie de 350 gr făină, 150 gr unt, 100 ml apă şi 20 gr drojdie.

Pentru umplutură aveti nevoie de pulpă de berbecuț 600g, Nuci 80g, Mărar 2,leg, Migdale 80g, Ceapă 100g, Nucșoară 3g, Scorțișoară 3g, Sare, Piper, un ou, Roquefort 120g, Ulei de măsline 80ml, Busuioc proaspăt, spanac Baby spanac 50g.

Vezi cum se prepară plăcinta de berbecuț 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Andreea Damian

Greta Thunberg va deveni subiect de film

Andreea Damian

ARTABU: O pictură realistă de la 1866 încă mai stârnește reacții șocante și controverse!

Ciocîrlan

Gigi Hadid a dezvăluit numele unic al fetiței sale

Andreea Damian

De ce este absolut necesar să îți schimbi rutina de frumusețe vara?

Andreea Damian

De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

Andreea Damian

Scrie un comentariu