Tabu
Image default
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk. Aceasta este a doua căsătorie a actriței, după mariajul eșuat cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei americane Glamour, vedeta a făcut dezvăluiri picante din dormitorul conjugal.

Actrița americană în vârstă de 46 de ani a vorbit deschis despre importanța sănătății sexuale. Actriţă şi CEO al Goop (site de welness), Paltrow a recunoscut că acordă o atenție deosebită sexului. Aceasta a  abordat un subiect delicat, pentru că vrea să le determine pe femei să alunge rușinea și să se străduiască să aibă o viață sexuală activă. Sexualitatea la femeile trecute de 40 de ani, crede actrița, este foarte importantă, dar rușinea și lipsa de comunicare le împiedică de multe ori să fie fericite în pat.

„Femeile, cred că au o rușine în ceea ce privește sexualitatea lor – am fost condiționate în acest fel de mult timp. Suntem în stare să începem o conversație, vindem un produs și strălucim, dar rușinea face ca toate acestea să dispară”, a mărturisit vedeta, recunoscând totodată că are o viață sexuală satisfăcătoare. „Iar femeile ar trebui să aibă o viață sexuală activă și satisfăcătoare. Pentru că sănătatea sexuală este importantă pentru sănătatea lor”, a adăugat ea, potrivit Daily Mail.

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu Brad Falchuk, co-creator al „American Horror Story”, în vârstă de 47 de ani, la sfârșitul lunii septembrie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons. Nunta a avut loc în curtea unui prieten al cuplului, iar la ceremonie au participat celebrităţi precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Benji Madden şi Steven Spielberg.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Tabu Tabu

Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake şi Sean Penn luptă împotriva traficului de persoane – VIDEO

realitatea

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Tabu Tabu

Ce cautau zecile de PREZERVATIVE in epava avionului din APUSENI?

Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA

Dora Constantinovici

“Nu stim daca e baiat sau fata”. Declaratia medicilor care a ingrozit o tanara mama

1 comentariu

Florin 3 July 2019 at 13:07

Util e si femaxul pentru pentru cresterea apetitului sexual!

Răspunde

Scrie un comentariu