Tabu
LIFESTYLE

Reteta de weekend/ Cum condimentam FRIPTURA DE CURCAN

Putine mancaruri au acea savoare unica si acel gust delicios precum friptura de curcan. De aceea, merita sa pui belsug de condimente ca sa-ti reuseasca surpriza culinara pe care o pregatesti familiei in weekend. Boiaua de ardei, maghiranul, rozmarinul, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul sunt ingredientele cerute de acest tip de carne. Daca nu le ai pe toate la indemana sau nu vrei sati bati capul cu dozarea lor, exista si varianta plicurilor cu condimente gata mixate (de pilda Kotanyi).

ARTICOLE SIMILARE

Alimente rafinate si scumpe

realitatea

Aceste clişee ne dor (14) – “Refacerea vieţii”

Cum să vezi doar partea bună a lucrurilor

realitatea

La 84 de ani, Clint Eastwood îşi înşală amanta cu altă femeie

Muzica potrivită face exercițiile fizice mai ușoare

realitatea

Ce restricții ne așteaptă de Crăciun și Revelion

Andreea Damian

Scrie un comentariu