Tabu
Image default
lifestyle

RETETE LA GRATAR pentru weekendul de 1 Mai! Oferite de doi campioni mondiali!

Vineri, 27 Aprilie incepind cu ora 17.00 va avea loc a III-a editie a show-lui culinar la gratar Grill Champions Tour sustinut de doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Don Marco si Don Caruso. Participantii se vor bucura de un show culinar incitant, un meniu complet in stil mediteranean dar si de sfaturile “la cald” ale celor doi specialisti.

Meniul conceput de cei doi campioni de origine germana este unul de exceptie si toate felurile vor fi pregatite la gratar, pe grill-uri peformante cu gaz dar si carbune.

Dintre preparatele pe care Don Marco si Don Caruso le vor realiza chiar sub ochii participantilor putem dezvalui frigaruile cu creveti si rosii uscate preparate la grill cu capac, scoici St. Jacques preparate dupa reteta proprie, piept de pui cu dulceata de cirese si condimente Don Marco’ s Cherry Bomb Rub. Somonul pregatit la gratar pe placa de cedru in marinada cu limette si miere alaturi de felii de vinete cu mozarella, bacon si busuioc vor incanta privirile si papilele gustative ale invitatilor.

Nu puteau lipsi din peisajul mediteranean costitele de berbecut preparate la grill completate de aroma amestecului de condimente Mafia Coffe Rub, realizat chiar de Don Marco. Din meniu nu va lipsi nici desertul compus din ananas si inghetata…la gratar iar atractia serii vor fi pesti intregi pregatiti prin slow-cooking si afumare la gratar ceramic cu carbune.

Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking & dining din Romania propunandu-si sa demonstreze, prin continut de calitate, existenta in Romania a unei culturi a gatitului în aer liber care depaseste imaginea generica a gratarului traditional la iarba verde, cu mici si mult fum.

ARTICOLE SIMILARE

Noul trend masculin: ManBikini

realitatea

Angelina Jolie se teme de îmbrățișări

realitatea

Ultimele pregatiri pentru un spectacol fara precedent

realitatea

Dieta care te ajuta sa slabesti in timp ce dormi!

Familia Jackson, speriată că trupul lui Michael va fi furat

realitatea

TEO TRANDAFIR a cunoscut alt barbat pe Facebook!

Scrie un comentariu