Home > Agenda > stiri > “RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 18 octombrie, Băneasa Shoping City va găzdui, începând cu ora 13.00, “RETRO SHOW”-ul lui Claudiu Mirică, un recital live de 50 de minute care va avea invitați cu totul speciali. Una dintre suprize va fi prezența vedetelor Romantica IRINA REISLER, CATINCA ROMAN și RALUCA MOIANU, care vor fi “Retro Girls”- grupul vocal care îl va acompania pe Claudiu.

Aflat la sfârșitul turneului național de promovare a albumului “Retro”, Claudiu Mirică a provocat vedetele Romantica la o incursiune în trecut. Rezultatul? Catinca Roman, Irina Reisler și Raluca Moianu vor fi, începând cu 13 octombrie, Retro Girls pentru Claudiu.

Până pe 18 octombrie, atât nostalgicii, dar și cei tineri, vor avea parte de surprize legate de muzica românească de altădată, dar și de artiștii de odinioară. De luni până vineri, artistul alături de vedetele Romantica va colinda Bucureștiul într-un microbuz din 1960, decorat “flower power” și va oferi pe stradă, în opririle sale, CD-ul său, numit “RETRO”, dar și cărți poștale cu artisti din anii ’60-’70.

“Lăsând la o parte faptul că se poartă stilul , atât în
muzică, design sau modă, îmi doresc mult ca muzica de atunci – reluată și de mine – să ajungă și la cei mai tineri. Cred că este să fii retro, iar muzica Margaretei Pâslaru, a lui Dan Spătaru, a Andei Călugăreanu sau a trupei Mondial nu va muri niciodată”, declara Claudiu Mirică.

Special în această săptămână (13-19 octombrie), fanii lui Claudiu Mirică vor putea downloada gratis de pe blogul artistului (claudiusfriends.blogspot.com), dar și de pe site-ul Romantica (www.romantica.ro) un remix al piesei “Lasă-mi toamnă pomii verzi”, realizat de DJ Claudio Cristo.

Citeste continuarea acestui articol pe Romantica.ro

Articole asemanatoare
“Iarta-ma!” Vedeta romanca iertata de sot pentru aventura cu un pustan
Catinca Roman are silicoane de 13 ani: “Nu m-am gandit sa le schimb”
Primele DECLARAŢII ale Ralucăi Moianu după DIVORŢ!
Ce gest a făcut, după divorţ, soţul Rălucai Moianu!

Comenteaza acest articol

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

by realitatea   1 min
0