Tabu
Image default
lifestyle

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 18 octombrie, Băneasa Shoping City va găzdui, începând cu ora 13.00, “RETRO SHOW”-ul lui Claudiu Mirică, un recital live de 50 de minute care va avea invitați cu totul speciali. Una dintre suprize va fi prezența vedetelor Romantica IRINA REISLER, CATINCA ROMAN și RALUCA MOIANU, care vor fi “Retro Girls”- grupul vocal care îl va acompania pe Claudiu.

Aflat la sfârșitul turneului național de promovare a albumului “Retro”, Claudiu Mirică a provocat vedetele Romantica la o incursiune în trecut. Rezultatul? Catinca Roman, Irina Reisler și Raluca Moianu vor fi, începând cu 13 octombrie, Retro Girls pentru Claudiu.

Până pe 18 octombrie, atât nostalgicii, dar și cei tineri, vor avea parte de surprize legate de muzica românească de altădată, dar și de artiștii de odinioară. De luni până vineri, artistul alături de vedetele Romantica va colinda Bucureștiul într-un microbuz din 1960, decorat “flower power” și va oferi pe stradă, în opririle sale, CD-ul său, numit “RETRO”, dar și cărți poștale cu artisti din anii ’60-’70.

“Lăsând la o parte faptul că se poartă stilul , atât în
muzică, design sau modă, îmi doresc mult ca muzica de atunci – reluată și de mine – să ajungă și la cei mai tineri. Cred că este să fii retro, iar muzica Margaretei Pâslaru, a lui Dan Spătaru, a Andei Călugăreanu sau a trupei Mondial nu va muri niciodată”, declara Claudiu Mirică.

Special în această săptămână (13-19 octombrie), fanii lui Claudiu Mirică vor putea downloada gratis de pe blogul artistului (claudiusfriends.blogspot.com), dar și de pe site-ul Romantica (www.romantica.ro) un remix al piesei “Lasă-mi toamnă pomii verzi”, realizat de DJ Claudio Cristo.

Citeste continuarea acestui articol pe Romantica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Costi Ioniţă, dus într-o pădure, bătut, scuipat şi abandonat!

Dieta draconică a Valentinei Pelinel!

Poze de colectie! Uite-o pe Roxana Ionescu in copilarie!

Adam Sandler le-a cumpărat câte un Maserati colegilor lui din “Grown Ups”

realitatea

MARUTA confirma: “A vrut sa dea foc casei mele!”

Vezi unde se află acum urna cu rămăşiţele lui Sergiu Nicolaescu!

Scrie un comentariu