Tabu
PEOPLE Slider

Revista People a desemnat ”cel mai sexy bărbat în viaţă” din 2020

Michael B. Jordan

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a fost desemnat de revista People drept „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2020.

Este al treilea an la rând când o vedetă de culoare câştigă acest titlu, informează Reuters. Actorul de 33 de ani, celibatar, a declarat că titlul i-a dat „un sentiment bun”. „Este un club din care merită să faci parte”, a mărturisit el într-un interviu pentru revista People.

Jordan şi-a început cariera de actor în copilărie în emisiuni TV ca „All My Children” şi a devenit cunoscut odată cu drama socială „Fruitvale Station” (2013). În 2015, el jucat în sequel-ul „Rocky” „Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în „Black Panther”.

Jordan, al cărui titlu de „cel mai mai sexy bărbat în viaţă” a fost anunţat la emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, îi succede celebrului cântăreţ John Legend, care obţinuse titlul în 2019.

A cerut mai multă diversitate la Hollywood

Actorul s-a remarcat de asemenea ca una dintre vocile care au cerut o mai mare diversitate la Hollywood. În 2018, compania sa de producţie a fost prima care a adoptat public aşa-numita „inclusion rider”, clauza pe care actorii şi regizorii o pot insera în contracte pentru a determina studiourile să angajeze mai multe femei, persoane aparţinând minorităţilor sexuale, persoane cu dizabilităţi sau de alte rase.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor „Black Lives Matter”, Jordan a făcut echipă cu organizaţia non-profit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care indică moduri concrete prin care Hollywood-ul ar putea investi în subiecte de film cu persoane de culoare şi conţinut anti-rasist.

ARTICOLE SIMILARE

O colecție de modă inspirată de cele mai populare meme-uri a făcut furori la Paris

Andreea Damian

Cum putem salva planeta mâncând picioare de porc și burtă de vacă

Andreea Damian

Să ai un animal de companie, un „job” de acasă și să pictezi sunt căile spre fericire

Andreea Damian

Cum arată acum terasa casei Danei Rogoz după ce a reușit să o termine de amenajat

Tabu Tabu

Cum arată acum actrița Diana Dumitrescu

Tabu Tabu

Jodie Foster și-a abandonat tatăl și l-a lăsat să moară de foame

Andreea Damian

Scrie un comentariu