Tabu
Image default
PEOPLESlider

Revista People a numit cel mai sexy bărbat în viață, în 2021

De la „Clueless” și „Friends” până la franciza „Ant-Man”, Paul Rudd a jucat totul, de la spărgător la erou, iar acum, el a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

Rudd a primit vestea în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, marți seara. Colbert l-a supus pe actor unei serii de teste „sexiness”, inclusiv un examen fizic, o rundă de jurizare în stil Westminster Dog Show și ședințe foto ca muncitor în construcții și călugăr, pentru a arăta dacă ar putea face ceva sexy.

După toate testele, Colbert i-a spus lui Paul Rudd foarte serios că „a fost testat negativ pentru sexy” și, în timp ce actorul care părea dezamăgit i-a mulțumit lui Colbert pentru oportunitate, Colbert și o cameră plină de oameni îmbrăcați în halate albe de laborator încep a bate din palme.

Nu este nimic mai sexy decât smerenia… și ai trecut!”, a strigat Colbert, după care a spus: „Paul, ești cel mai sexy bărbat în viață”.

„Sunt cel mai sexy bărbat în viață?!”, a exclamat acesta, șocat în timp ce primea flori și un banner care se oferă câștigătoarelor concursurilor de frumusețe pe care scria „CEL MAI SEXI BĂRBAT ÎN VIAȚĂ”.

ARTICOLE SIMILARE

Studiul „Literatura science fiction te face prost” desființat chiar de oamenii de știință care l-au făcut

realitatea

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus

Andreea Damian

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

Andreea Damian

Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

realitatea

Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”

Andreea Damian

Scrie un comentariu