Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Revista People a numit cel mai sexy bărbat în viață, în 2021

De la „Clueless” și „Friends” până la franciza „Ant-Man”, Paul Rudd a jucat totul, de la spărgător la erou, iar acum, el a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

Rudd a primit vestea în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, marți seara. Colbert l-a supus pe actor unei serii de teste „sexiness”, inclusiv un examen fizic, o rundă de jurizare în stil Westminster Dog Show și ședințe foto ca muncitor în construcții și călugăr, pentru a arăta dacă ar putea face ceva sexy.

După toate testele, Colbert i-a spus lui Paul Rudd foarte serios că „a fost testat negativ pentru sexy” și, în timp ce actorul care părea dezamăgit i-a mulțumit lui Colbert pentru oportunitate, Colbert și o cameră plină de oameni îmbrăcați în halate albe de laborator încep a bate din palme.

Nu este nimic mai sexy decât smerenia… și ai trecut!”, a strigat Colbert, după care a spus: „Paul, ești cel mai sexy bărbat în viață”.

„Sunt cel mai sexy bărbat în viață?!”, a exclamat acesta, șocat în timp ce primea flori și un banner care se oferă câștigătoarelor concursurilor de frumusețe pe care scria „CEL MAI SEXI BĂRBAT ÎN VIAȚĂ”.

ARTICOLE SIMILARE

Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet

Andreea Damian

Victoria Lopyreva, ambasadoarea FIFA World Cup 2018, este noua iubită a lui Putin

Andreea Damian

Michael Douglas se teme pentru copiii lui

Andreea Damian

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

Tabu Tabu

Scrisoarea secretă pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei imediat după nuntă

Andreea Damian

Știai că există 4 modele de îmbătrânire? Cum îți afli vârsta biologică

Andreea Damian

Scrie un comentariu