Tabu
PEOPLESlider

Revista People a numit cel mai sexy bărbat în viață, în 2021

De la „Clueless” și „Friends” până la franciza „Ant-Man”, Paul Rudd a jucat totul, de la spărgător la erou, iar acum, el a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

Rudd a primit vestea în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, marți seara. Colbert l-a supus pe actor unei serii de teste „sexiness”, inclusiv un examen fizic, o rundă de jurizare în stil Westminster Dog Show și ședințe foto ca muncitor în construcții și călugăr, pentru a arăta dacă ar putea face ceva sexy.

După toate testele, Colbert i-a spus lui Paul Rudd foarte serios că „a fost testat negativ pentru sexy” și, în timp ce actorul care părea dezamăgit i-a mulțumit lui Colbert pentru oportunitate, Colbert și o cameră plină de oameni îmbrăcați în halate albe de laborator încep a bate din palme.

Nu este nimic mai sexy decât smerenia… și ai trecut!”, a strigat Colbert, după care a spus: „Paul, ești cel mai sexy bărbat în viață”.

„Sunt cel mai sexy bărbat în viață?!”, a exclamat acesta, șocat în timp ce primea flori și un banner care se oferă câștigătoarelor concursurilor de frumusețe pe care scria „CEL MAI SEXI BĂRBAT ÎN VIAȚĂ”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se autosusține transportul public în Hong Kong. Și mai face și profit

realitatea

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Tabu Tabu

Ce sa NU faci la sala

realitatea

S-au convins că provocarea „Momo” care împinge copiii la sinucidere e de fapt o păcăleală

Andreea Damian

Cele mai frumoase lecții de viață oferite de Robin Williams. A șaptea valorează cel mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu